Főoldal Filmek James Gunn egyszer és mindenkorra tisztázta, hogy Yondu ott lesz-e A galaxis őrzői folytatásában
Filmek

James Gunn egyszer és mindenkorra tisztázta, hogy Yondu ott lesz-e A galaxis őrzői folytatásában

Yondu visszatérhet a harmadik részre?

736
Michael Rooker

A galaxis őrzői vol. 2. Yondu halálával ért véget, ami sokkolta a rajongókat. Bár a film óta rengeteg spekuláció született Yondu visszatéréséről, a rendező már korábban is reagált ezekre, hogy nem fogja feltámasztani a karaktert. Most, hogy rövidesen elmélyül A galaxis őrzői vol. 3. előkészítésében, megint feltették neki a kérdést.

Michael Rooker közkedvelt karakteréről van szó. A színész a Fosztogatók vezetőjét játszotta két részen keresztül a Marvel Moziverzumban. Halála azonban nem volt hiábavaló, mert azzal, hogy feláldozta magát, megmentette fogadott fiát, Peter Quillt. James Gunn korábban is elmondta, hogy senkit nem fog visszahozni a trilógia harmadik felvonására, ám még mindig sok elmélet születik Yondu visszatéréséről. Ezek csak rajongói elmélkedések, nem hallani arról, hogy a Marvel Studios bárkit visszahozna.

Egy rajongó ismét feltette a kérdést, hogy bármi terv van-e arra, hogy Yondu visszatér a harmadik részben? Amire a rendező annyival felelt, hogy ameddig érdekelt a filmben, biztos nem fog megtörténni.

Ahogy már korábban is mondtam, Yondu meghalt, és az is marad mindaddig, amíg kapcsolatban vagyok az Őrzőkkel. Halála jelent valamit az embereknek, és nem tervezem csökkenteni ezt.

A rendező egy másik beszélgetésben megerősítette, hogy minden a tervek szerint halad, így A galaxis őrzői vol. 3. forgatását év végén elkezdhetik. Szigorú titoktartás előzi meg a harmadik részt, azt viszont tudjuk, hogy a főszereplők visszatérnek. Bár Gamorát megölték a Bosszúállók: Végtelen háborúban, jó eséllyel a karakter visszatér majd a lezárásban, miután a Bosszúállók: Végjáték alternatív idősíkja ezt lehetővé tette. A film bemutatója ismeretlen.

Michael Rooker
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események