Skarlát boszorkány

Wanda Maximoff/Skarlát boszorkány a Bosszúállók: Végtelen háború forgatásán

Nem sokkal azután, hogy Elizabeth Olsen színésznő megérkezett Edinburgh-be, már fel is öltötte gúnyáját, és beugrott a forgatásra.

Nem sokkal azután, hogy Elizabeth Olsen színésznő megérkezett Edinburgh-be, már fel is öltötte gúnyáját, és beugrott a forgatásra.

Folytatódnak a munkák Skóciában, készül Joe és Anthony Russo harmadik képregényfilmje, ami egyben a Marvel legnagyobb projektje is lesz, hiszen több, mint 60 szuperhős fordul majd meg a filmben – a rendezők korábbi nyilatkozata szerint 67 hőst fog számlálni a film -, de a Végtelen háború elhozza az univerzum legerősebb, leggonoszabb Mad Titánját is, Thanos-t.

A hétvégén láthattuk, hogy Lis Olsen megérkezett, hogy csatlakozzon a stábhoz, most viszont már olyan lesiképek tűntek fel az interneten, amin vélhetően mágikus erejét szabadítja fel. Mi több, a 28 éves színésznő dublőre is a helyszínen tartózkodik már. Teljes mellbedobással dolgoznak.

Az utóbbi években több vád is érte a Marvel-t, hogy hiába rendelkeznek ilyen nagyszerű képességű karakterekkel, a filmjeik gonoszok híján voltak, és a Bosszúállók nem kaptak méltó ellenfelet. Thanos több filmben is feltűnt már egy-két másodperc erejéig, de túl sok szerepe nem volt, eddig. Most végre ellátogat a Földre, és megmutatja, hogy miért is retteg mindenki tőle.

A Bosszúállók: Végtelen háború 2018. május 4-én érkezik.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Futás! Imádkozz! Búj el! Új Alien: Covenant TV Spotok érkeztek az éjjel!

Next Article
Alien: Covenant

[FRISSÍTVE] Easter Eggeket rejtett az Alien: Covenant legújabb tévésspotja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!