Futás! Imádkozz! Búj el! Új Alien: Covenant TV Spotok érkeztek az éjjel!

A stúdió rögtön három darab új TV Spotot mutatott be Ridley Scott Alien: Covenant horrorjához. Vannak ismert, de új jelenetek is.

A stúdió rögtön három darab új TV Spotot mutatott be Ridley Scott Alien: Covenant horrorjához. Vannak ismert, de új jelenetek is.

A 20th Century Fox stúdió jóvoltából megérkeztek talán az év horror filmjének tévés reklámjai. A Pokol vár a Covenant űrhajó legénységére, pedig ők csak a Paradicsomhoz vezető utat keresték, mikor landoltak a bolygón. Hétvégén a CinemaCon-os felvételekből azt is megtudtuk, hogy miért lett lakhatatlan a bolygó.

Éjjel tartották a The Walking Dead évadzáróját az AMC csatornán, amit a Fox ki is használt, s a horror rajongóit három rettentően ijesztő spottal ajándékozta meg. Elég a dumából, lássuk Ridley Scott új filmjének rövid kis ízelítőit, melyekben látható a két főszereplői is, Katherine Waterston és Danny McBride, valamint a legénység egyes tagjainak utolsó pillanatai, mielőtt meggyűlik a bajuk az új Xenomorph-okkal:

https://youtu.be/zX0L_Getr_o

A franchise hatodik fejezete lesz az Alien: Covenant, amit még anno Scott alkotott meg A nyolcadik utas: a Halállal. A félre ment Prometheus után most Scott visszatért a gyökerekhez, igazi horrorral kecsegtet az Alien-rajongóknak. Sőt, már időközben elkészítette a Covenant előzményfilmjét is, és ezenfelül még másik három Alien-filmmel is készül a rendező.

Az Alien: Covenant hazai bemutatója 2017. május 18-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article
Nichole Kidman

Nicole Kidman megerősítette, hogy ő lesz Aquaman édesanyja a filmben

Next Article
Skarlát boszorkány

Wanda Maximoff/Skarlát boszorkány a Bosszúállók: Végtelen háború forgatásán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!