Ridley Scott

Ridley Scott legalább még négy Alien-filmmel számol

A franchise megteremtője nem áll le az Alien: Covenant-tal, jönnek még Alien-ek a jövőben. Komoly tervei vannak a rendezőnek.

A franchise megteremtője nem áll le az Alien: Covenant-tal, jönnek még Alien-ek a jövőben. Komoly tervei vannak a rendezőnek.

A Fandango készített interjút a Ridley Scott-tal, ahol a rendező elárulta, hogy több filmmel is készülnek a 20th Century Fox stúdióval. Tehát az idén májusban érkező Alien: Covenant csak a kezdet.

Lesz egy másik Alien-film, mielőtt szó szerint, és logikailag is elérnénk az eredeti Alien-film elejét [A nyolcadik utas: a Halál]. Ha a Covenant és a következő sikeres lesz, akkor szinte biztosan készül még három másik belőle.

– mondta Scott az este folyamán.

Mi több, a rendező egy rejtélyes filmcímet is bedobott a beszélgetésben: Alien: Awakening, ami egy olyan történet lenne, ami átvezető lenne a Prometheus és a Covenant között. Talán a következő Alien-film nem más lesz, mint a május 19-én érkező Alien: Covenant előzményfilmje? Így viszont Neill Blomkamp Alien 5. filmje biztos halálra van ítélve, kizárt, hogy a Fox dobja Scott-ot.

Total
0
Shares
Previous Article
Henry Cavill

Superman csatlakozott a Mission: Impossible 6-hoz

Next Article

Sylvester Stallone és Michael Rosenbaum fontos Marvel karaktereket alakítanak A galaxis őrzői vol. 2.-ben!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!