Főoldal Előzetesek Egy tűztornádó elől menekül Glen Powell és Daisy Edgar-Jones a Twisters – Végzetes vihar nagy előzetesében
Előzetesek

Egy tűztornádó elől menekül Glen Powell és Daisy Edgar-Jones a Twisters – Végzetes vihar nagy előzetesében

Mindent elpusztít a Twisters - Végzetes vihar tüzes tornádója, ami az útjában áll.

258

Lee Isaac Chung rendező új filmje, a Twisters – Végzetes vihar az 1996-os Twister című katasztrófafilm önálló folytatása. A Glen Powell, Daisy Edgar-Jones és Anthony Ramos főszereplésével készült folytatásban egy Kate Cooper nevű tudós (Edgar-Jones) történetét követhetjük nyomon, aki csapatával egy új módszer segítségével próbálja megfejteni a viharok működését. Útjuk során veszedelmes kalandokba keverednek a vakmerő viharvadásszal, Tyler Owens-szel (Powell).

Nagyvonalakban már az első előzetes felvázolta a katasztrófafilm folytatásának alaptörténetét, a most bemutatott nagy előzetes pedig magukhoz a főszereplőkhöz visz közelebb. Korábbról már tudjuk, hogy Kate-nek személyes kapcsolata van a tornádók pusztító erejével, és ezt rögtön a trailer elején bemutatják, hogyan veszített el egy számára fontos személyt. Kate még évekkel később is az elszenvedett traumával küzd, az egykori viharvadász, aki előbb nem akar visszatérni a mezőre, de később belemegy, hogy megállítsák a tornádókat Reno környékén.

A későbbi jelenetekben feltűnik Tyler, aki több lehetőséget is kap, hogy megmutassa, mire képes. Egy pimasz, de opportunista szellemű karaktert játszik Powell. Kezdetben Tyler és Kate csapnivaló párost játszik, idővel azonban egymás közötti súrlódásból romantikus kapcsolat kezd kialakulni.

Az eredeti filmhez hasonlóan Powell és Edgar-Jones duója lesz a két főszereplő, a többi szereplő pedig Tyler és Kate történetét csak támogatni fogják. A címéből adódóan a folytatásban bőven akadnak majd tornádók, sőt, messze túlmutatnak majd azon, amit az 1990-es évek speciális effektjeivel el tudtak érni. Drámában és látványban erősebb lehet az új rész, de hogy sikerben felülmúlhatja-e az 1996-os eredeti filmet, nehéz megjósolni.

Twisters – Végzetes vihar a tervek szerint 2024. július 18-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Universal
Filmek

CinemaCon: A Universal Pictures és a Focus Features bemutatója

A klasszikusok kapták a hangsúlyt a Universal bemutatóján a CinemaCon szerdai napján.

Twisters - Végzetes vihar
Előzetesek

A Twisters – Végzetes vihar tornádói befújták a magyar szinkronos előzetest

Nézd meg a Twisters - Végzetes vihar magyar szinkronos előzetesét.