Főoldal Előzetesek A Twisters – Végzetes vihar tornádói befújták a magyar szinkronos előzetest
Előzetesek

A Twisters – Végzetes vihar tornádói befújták a magyar szinkronos előzetest

Nézd meg a Twisters - Végzetes vihar magyar szinkronos előzetesét.

420

A régóta várt katasztrófa-folytatás, Twisters első előzetesét még február elején a Super Bowl LVIII reklámszünetében mutatták be. A folytatás főszereplőit Glen Powell, Daisy Edgar-Jones és Anthony Ramos játsszák, ezúttal ők dacolnak majd a kegyetlen és ijesztő időjárással.

Lee Isaac Chung akciófilmjét 2024. július 18-án mutatja be a mozikban a Universal Pictures. Jan de Bont 1996-os Twister című filmjének folytatása, amelyben Helen Hunt és Bill Paxton játszották a főszerepet, mint két viharvadász, akik kísértik a sorsot, miközben egy új időjárás-riasztó rendszert próbálnak kifejleszteni.

Szellemi örökségként lett beharagozva a folytatás, és ezt láthatjuk a film első felvételein, ugyanakkor megvannak a saját és emelkedett fordulatai. A Twisters – Végzetes vihar tornádói itt gonoszabbnak és pusztítóbbnak tűnnek, miközben összedőlt szélmalmok és repülő villanyvezetékek elől menekülnek a viharvadászok; de magáról a film történetéről túl sok információt nem árulnak el az első előzetes képkockái.

Twistert 1996-ban mutatták be, a főszerepekben Helen Hunt és a néhai Bill Paxton alakítja Jo és Bill Hardingot. A viharvadászok utazásuk során szembekerülnek az oklahomai tornádókkal, miközben próbálják jobban megérteni és kezelni az anyatermészetet. Igazi klasszikus katasztrófafilm volt, amely egyszerre tudott földhözragadt izgalmakat és szórakoztató karaktereket bemutatni, és most a folytatáson a sor, hogy visszahozza ezt a varázslatot a filmvászonra.

Az első információk a folytatásról a 2020-as pletykákkal érkeztek, amikor is a Universal szemet vetett a Top Gun: Maverick rendezőjére. Amikor a Kosinksival folytatott tárgyalások meghiúsultak, a Twisters helyett a Minari – A családom története és A Mandalóri rendezőjét, Lee Isaac Chungot választották. A történet ott kezdett izgalmassá válni, amikor a sztárok egymás után érkeztek, kezdve Daisy Edgar-Jones-szal, később pedig Glen Powell és Anthony Ramos is csatlakozott.

Twisters – Végzetes vihar a tervek szerint 2024. július 18-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...