Főoldal BREAKING Glen Powell, Daisy Edgar-Jones és Anthony Ramos játsszák a viharvadászokat a Twisters első előzetesében
BREAKINGElőzetesek

Glen Powell, Daisy Edgar-Jones és Anthony Ramos játsszák a viharvadászokat a Twisters első előzetesében

A tornádók befújták a Twisters első előzetesét.

266

A régóta várt katasztrófa-folytatás, a Twisters első előzetese ma hajnalban a Super Bowl LVIII reklámszünetében ért földet. A folytatás főszereplőit Glen Powell, Daisy Edgar-Jones és Anthony Ramos játsszák, ezúttal ők dacolnak majd a kegyetlen és ijesztő időjárással.

Lee Isaac Chung akciófilmje 2024. július 19-én kerül a mozikba a Universal Pictures gondozásában. Jan de Bont 1996-os Twister című filmjének folytatása, amelyben Helen Hunt és Bill Paxton játszották a főszerepet, mint két viharvadász, akik kísértik a sorsot, miközben egy új időjárás-riasztó rendszert próbálnak kifejleszteni.

Szellemi örökségként lett beharagozva a folytatás, és ezt láthatjuk a film első felvételein, ugyanakkor megvannak a saját és emelkedett fordulatai. A Twisters tornádói itt gonoszabbnak és pusztítóbbnak tűnnek, miközben összedőlt szélmalmok és repülő villanyvezetékek elől menekülnek a viharvadászok; de magáról a film történetéről túl sok információt nem árulnak el az első előzetes képkockái.

A Twistert 1996-ban mutatták be, a főszerepekben Helen Hunt és a néhai Bill Paxton alakítja Jo és Bill Hardingot. A viharvadászok utazásuk során szembekerülnek az oklahomai tornádókkal, miközben próbálják jobban megérteni és kezelni az anyatermészetet. Igazi klasszikus katasztrófafilm volt, amely egyszerre tudott földhözragadt izgalmakat és szórakoztató karaktereket bemutatni, és most a folytatáson a sor, hogy visszahozza ezt a varázslatot a filmvászonra.

Az első információk a folytatásról a 2020-as pletykákkal érkeztek, amikor is a Universal szemet vetett a Top Gun: Maverick rendezőjére. Amikor a Kosinksival folytatott tárgyalások meghiúsultak, a Twisters helyett a Minari – A családom története és A mandaloriánus rendezőjét, Lee Isaac Chungot választották. A történet ott kezdett izgalmassá válni, amikor a sztárok egymás után érkeztek, kezdve Daisy Edgar-Jones-szal, később pedig Glen Powell és Anthony Ramos is csatlakozott.

A Twisters a tervek szerint 2024. július 19-én kerül a mozikba.

Twisters
Forrás: Universal Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Imádlak utálni
Filmkritikák

Imádlak utálni kritika

Az Imádlak utálni az egyik legjobb romantikus vígjáték, amit az elmúlt években...

Imádlak utálni
Előzetesek

Az Imádlak utálni magyar nyelvű előzetesében Sydney Sweeney és Glen Powell nagyon szerelmesek lesznek

Évekkel később egy rosszul sikerült éjszaka után teljesen egymásba bolondulnak az Imádlak...

Imádlak utálni
Előzetesek

Forr a levegő Sydney Sweeney és Glen Powell között az Anyone but You című romantikus vígjátékban

Az Eufória színésznője és a Top Gun: Maverick sztárja úgy tesznek, mintha...