x
Filmek

A Polgárháború folytatása lesz a Bosszúállók: Végtelen háború

Újabb részlet derült ki a következő Bosszúállók-filmről.

A Polgárháború folytatása lesz a Bosszúállók: Végtelen háború
  • Publishedszeptember 25, 2016

Újabb részlet derült ki a következő Bosszúállók-filmről.

Még most mutatták be a harmadik Amerika kapitányt, ám az élet nem áll meg, és Joe és Anthony Russo rendezők már a következő filmen ügyködnek. Az Avengers: Infinity War néven érkező Bosszúállók előkészületei már elkezdődtek Atlantában. A Russo fivérek egyszerre két filmet fognak most felvenni, a harmadik, illetve az egyelőre cím nélküli Bosszúállók 4.-et. A Polgárháború a nyár kasszasikere volt, és hivatalosan ezzel vette kezdetét a Marvel harmadik fázisa. A rendezők szerint a konfliktusnak még messze sincs vége, és az Amerika kapitány: Polgárháború csak a kezdet volt.

Mindig úgy gondoltunk erre a filmre, mint egy kezdet, ami még nem ért véget. A Polgárháború végén a Kapitány eldobta a pajzsát, mert Tony azt mondta, hogy nem érdemli meg többé. Felelőssége most ellentmondott a többiek akaratával, s azért fog küzdeni, hogy mielőbb megoldja azt a szituációt. Az útja során ki kell majd találnia, hogy ki is valójában Steve Rogers a pajzs nélkül.

A Russo testvérek a múltban úgy jellemezték a Végtelen háborút, hogy minden, ami eddig történt, következménye lesz a filmre, és ez lesz a Marvel Univerzum fénypontja. Egyben lesz a múlt lezárása, és az új kor kezdete is a Bosszúállók 3. Céloztak itt arra is, hogy Steve Rogers többé már nem lesz Kapitány – a pajzsa eldobásával ezt kifejezte -, de vajon ki léphet a helyére, ki fogja felvenni a pajzsot? Talán Bucky (Sebastian Stan), vagy Sólyom (Anthony Mackie)? Annak fényében, hogy sem castingról, sem a cselekményről nem kaptunk leírást, ezt lehetetlen megmondani még.

A rendezők elmondták év elején, hogy 67 szuperhőst láthatunk majd a filmben, de ez nem jelenti azt, hogy mindegyik ismert, és nagy hős lenne az Univerzumban. A Bosszúállók teljes hada, régi és új karakterek együtt szállnak majd szembe Thanos-szal, aki arra készül, hogy elpusztítsa az Univerzumot. Már tudjuk, hogy A galaxis őrzői csapata mellett, egészen friss hír, hogy Marvel Kapitány is szerepet kap majd a filmben, itt fog debütálni Brie Larson Marvel Kapitányként, majd egy évre rá már saját filmjében harcol.

A Végtelen háborúra 2018. május 4-én válthatunk jegyet, folytatásra pedig 2019. május 3-án kerül sor. A stúdió egyelőre nem kommentálta, hogy mely filmeket láthatjuk a negyedik fázisban, amik már premier dátumot is kaptak. Az első név nélküli filmet 2020. május 1-én, a másodikat 2020. július 10-én, míg a harmadikat 2020. november 6-án nézhetjük meg, de vajon mik lesznek ezek a címek?

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.