Hitler is benne lesz a Transformers 5-ben?

Bizarr kép rázta meg a hétvégénként, kiderült, hogy náci szimbólumok is lesznek a következő Transformers-filmben.

Bizarr kép rázta meg a hétvégénként, kiderült, hogy náci szimbólumok is lesznek a következő Transformers-filmben.

Mintha Merlin önmagában nem lett volna elég a Transformers: The Last Knight filmbe, most még Hitlert is belesuvasztották? Nagyon fura, és meglepő képek jelentek meg hétvégén. Úgy fest, hogy Michael Bay a nácikat is belerakja az ötödik Transformers-filmbe, vagyis ilyen szemszögből is bemutatják a borzalmas időket, hogy miként került Winston Churchill brit politikus, és miniszterelnök otthona náci uralom alá.

A The Sun hozta le a hírt, hogy a stáb a Blenheim kastélynál forgat jelenleg. A hírt képekkel is megerősítették, melyeken jól kivehető, hogy Churchill otthonát horogkeresztes zászlókkal aggatták tele. A forrás azt is megerősítette, hogy SS egyenruhás tiszteket is láttak mászkálni, és Második világháborús harckocsikat is láttak a helyszínen. Többen aggodalmukat fejezték ki, és tiszteletlenségnek tartják, hogy ilyen jelekkel és filmmel becsmérelik az egykori miniszterelnököt. Richard Kemp brit rendfokozatú katona a következőt mondta a The Sun-nak:

Tisztában vagyok vele, hogy ez csak egy film, de ezek a szimbólumok tiszteletlenek Churchill-re nézve. Forogni fog a sírjában.

Kívülről nézve teljesen jogos a felháborodás, hogy Micheal Bay miként engedheti meg magának azt, hogy Churchill otthonában náci szimbólumukat állítsanak fel, annak az embernek a portáján, aki hevesen ellenezte a náci Németország politikáját, és Hitler legyőzésében is részt vett. Azt már tudjuk, hogy Merlin és az Excalibur kapcsolatban lesz a Transformerekkel, de a mostani németországi kapcsolatot még nekünk is emésztenünk kell. A szinopszist továbbra is nagy titokban tartják, csak a fantáziánkra van bízva, hogy kitaláljuk, milyen együttműködés lehetett a nácik és a Transformerek technológiái között.

Korábban már írtunk arról, hogy a film miről szólhat, de a forrás hitelességét nem erősítették meg. Annyi biztos, hogy a filmet 2017. június 23-án fogják bemutatni, főszerepben visszatér Mark Wahlberg (Cade Yeager), Sir Anthony Hopkins, Tyrese Gibson (Epps) és Josh Duhamel  (Lennox).

Total
0
Shares
Previous Article

Atlantában végeztek a Pókember: Hazatérés filmmel, irány New York

Next Article

A Polgárháború folytatása lesz a Bosszúállók: Végtelen háború

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!