BRÉKING: Itt a Transformers 5 pilotja, szereplők, részletek a filmről

Állítólag Optimus Fővezér egy különleges küldetésben vesz részt a Transformers: The Last Knight ötödik részben.

Állítólag Optimus Fővezér egy különleges küldetésben vesz részt a Transformers: The Last Knight ötödik részben.

Micheal Bay akár tetszik, akár nem, mindent megtesz, hogy a lehető legnagyobb titokban tartsa az ötödik felvonását a Transformers franchisenak. Hol nagyobb, hol kevesebb sikerrel teszi azt. A film bemutatásáig még több mint egy év van hátra, de már így is egy tucat szaftos ízelítőt kaptunk, hogy mire számíthatunk a Transformers: The Last Knight-filmben. Kaptunk a már castingos és gonosztevős hírt is. De mi van a pilottal, a történettel? Most egy belsős személy erre is utalást tett, hogy mivel, és kivel találkozhatunk az új epizódban.

JoBlo hozta a legfrissebb hírt az ötödik robotos filmről. Megerősítette a titokzatos forrás, hogy közel sem végleges, és teljes a stáblista, lesznek meglepetések. Sokan találgatták már, hogy Optimus milyen szerepet kap majd, hol lesz, esetleg kivel kell megküzdenie.

Ha kerülni szeretnéd a spoilereket filmről, akkor ne olvasd tovább a cikket, csak görgess tovább. 

A Transformers: The Last Knight alaptörténete az lesz, hogy Optimus Fővezér keresi a szülőbolygóját, Cybertront. Ez egy halott bolygó már, de egyetlen céllal tért haza, megtalálja a felelőst a gyilkosért. Rájön, hogy miként élesztheti újra a bolygót, és teremthet életet a halott planétán. De mindezért meg kell találnia egy különös tárgyat, s hol másutt kell keresnie, mint a Földön…

Ebből világos, hogy végre mi is megcsodálhatjuk Cybertront, bár visszaemlékezésben már jártunk rajta. Eddig nagyon jónak hangzik, zseniális fordulatok jönnek az ötödik részben! Optimus eléggé elfoglalt lesz, így Bumblebee lesz az, aki az Autobotok vezetője lesz, természetesen ideiglenesen csak. A filmben visszatér Hound, Crosshairs és Drift is. Oh, és ne hagyjuk ki a sorból a Dinóbotokat sem, mert ők is visszatérnek. A forrás biztosra veszi, hogy a folytatásban sokkal nagyobb és fontosabb szerepet kapnak a Dinobotok, mint ami volt a Transformeres: Kihalás korában.

Tehát Optimus vissza fog térni a Földre, hogy megkeresse azt a rejtélyes tárgyat, amivel visszahozhatja az életet Cybertronba. Állítólag ez a különleges tárgy köthető az Arthur Király filmhez is, pontosabban a varázstárgyhoz, amit Merlin néven ismerhetünk. A forrás a következőket mondta:

A tárgy valahogy kapcsolódni fog a Merlin tárgyhoz, és az Arthur Királyhoz. Úgy tűnik, hogy a Merlin mágikus ereje valahogy kapcsolódni fog a Transformerekhez.

A fenti híreket a stúdió még nem erősítette meg, de a forrás nagyon biztos a dolgában. Már azt is megtudta, hogy Anthony Hopkins fogja játszani a három új „angol” Transformers egyikét. Lássuk ezeket! Nektek is szembetűnő lesz, hogy kit játszhat majd Hopkins.

Az egyik karaktert a Készítőnek hívnak, aki kötődik a Transformerekhez. Egy másik Transformer, akinek kissé angol akcentusa van, neve Cogman, ő egy Aston Martinban vesztegel, valamint itt van Squeaks is, aki egy Vespaban bujkál.

A leírás alapján biztosra vehetjük, hogy Anthony Hopkins a Készítőt fogja játszani a filmben. A forrás azt is igazolta, hogy nem csak Megatron lesz az egyedüli gazember a filmben, de ő lesz a fő gonosztevő. Hű társa, a sugárhajtóműves Üstökös Álca is visszajön az ötödik Mark Wahlberg-féle Transformersre. Ezek után ki bírja kivárni a 2017. június 23-át?!

Total
0
Shares
Previous Article

Az Assassin’s Creen-moziról új videót mutattak be az E3-on

Next Article

Spider-Man: Homecoming - Donald Glover csatlakozik a stábhoz

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!