Atlantában végeztek a Pókember: Hazatérés filmmel, irány New York

A stáb tegnap közölte, hogy Atlantában befejezték a munkát, most New York várost hódítja meg Pókember.

Igaz, hogy még nem vették fel teljes egészében a filmet, ám a mostani bejelentés azt igazolja, hogy csak pár jelenet maradhatott hátra. Hétvégén Jon Watts rendező, és Tom Holland közösen árulták el közösségi médiában, hogy búcsút intenek Atlantának, s jöhet New York City, mindezt úgy, hogy előbbi egy Pókemberes tortával lepte meg a stábtagokat, utóbbi pedig búcsúszavakat intézett a városhoz.

A filmet heteken keresztül rögzítették az atalantai Pinewood Studios-ban, mely az elmúlt évek során több Marvel-filmnek is otthont adott. A franchine második rebootjáról azt kell tudnunk, hogy a Sony Pictures a Marvel Studios-szal közösen fogja bemutatni, tehát ez lesz az első Pókember-film, amit a Marvel Univerzum részének kell tekintenünk – idén nyáron nagyszerűen sikerült Tom Holland bemutatkozás az Amerika kapitány: Polgárháború című filmben.

A legelső képek a Pókember: Hazatérésről akkor készültek, mikor Queensben vették fel a gimis jeleneteket. Tudniillik, New York város Peter Parker szülővárosa is, így a mostani költözés egyáltalán nem meglepő, ezzel is szeretnék erősíteni a rajongók vágyát, hogy egy igazi Pókember filmet nézhessünk meg jövő nyáron. A film hivatalos történetét még mindig nem tudjuk, csak azt, hogy az egyik gazfickó Keselyű (Michael Keaton) lesz, és Robert Downley Jr.-on kívül más Bosszúálló is feltűnhet majd a vásznon. Hogy pontosan ki, nem ismert, csak találgatások vannak Fekete Özvegyre, és a Kapitányra.

2017. július 7-én nyit a mozikban a Pókember: Hazatérés.

SPIDER-CAKE

Jon Watts (@jnwtts) által közzétett fénykép,

Jon Watts (@jnwtts) által közzétett videó,

See you soon Atlanta. It’s been real ?? #spidermanhomecoming

✌️ (@tomholland2013) által közzétett fénykép,

Total
0
Shares
Previous Article

Sam Neill - A Jurassic Park sztárjaival erősít a Thor: Ragnarok

Next Article

Hitler is benne lesz a Transformers 5-ben?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!