Főoldal Filmek Brie Larson hivatalosan a Marvel Kapitány
Filmek

Brie Larson hivatalosan a Marvel Kapitány

A Marvel megerősítette, hogy Brie Larson fogja játszani Marvel Kapitányt a vásznon.

751
marvel-kapitany

A Marvel megerősítette, hogy Brie Larson fogja játszani Marvel Kapitányt a vásznon.

A Comic Con Hall H paneljén jelentették be – amit eddig is lehetett sejteni -, hogy Brie Larson fogja alakítani Carol Danverst a vásznon, és ezzel ez lesz a Marvel Studios első olyan filmje, melynek főszereplője egy szuperhősnő lesz.

Forrás: Marvel Studios
Forrás: Marvel Studios

A Variety volt az első, aki biztosra vélte, hogy az Oscar-díjas színésznő toronymagasan vezet a Marvel listáján, és biztosan ő kapja a szerepet. A stúdió az este folyamán azt is megerősítette, hogy továbbra is keresik a megfelelő színészeket a filmre, mert még jó pár hely kiadó a stáblistán.

Kevin Feige elismerte, hogy Marvel Kapitány már a Bosszúállók: Ultron korában is szerepet kapott volna, de a script nem volt megfelelően kidolgozva, és elvetették az ötletet. Nem szerették volna felvezető nélkül bedobni az új karaktert, ezért elnapolták a bemutatkozását. A filmet 2019. március 8-án fogják a mozikban bemutatni, az Avengers: Infinity War Part I után, és közvetlen annak második része előtt. Egyelőre nem tudjuk, hogy feltűnik-e majd a Bosszúállók 3-ban, erre ugyanis nem válaszoltak a készítők.

A színésznő jelenleg még a Kong – Skull Island filmen dolgozik, de amint bemutatják a mozikban, azonnal beleveti magát az új karakter életébe, és kezdődnek a munkálatok. Az előadás végén a film hivatalos logóját is bemutatták, ezt a lap tetején megcsodálhatjátok.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...