x
Close


Közelgő események

Filmek

Végre kitűzték Dwayne Johnson főszereplésével a Black Adam bemutatóját

Megvan az időpont a Black Adam filmhez.

Végre kitűzték Dwayne Johnson főszereplésével a Black Adam bemutatóját
  • PublishedMarch 29, 2021

Mivel a Warner Bros. és a New Line Cinema közös rendezésű Black Adam című film forgatása rövidesen kezdetét veszi, a főszereplőt alakító Dwayne Johnson hétvégén bejelentette, hogy mikor fogják bemutatni az új DC-filmet. A film korábban már kapott premier időpontot, azonban a koronavírus-járvány teljesen átírta a naptárt, ezért egy időre kénytelenek voltak elnapolni a forgatást és törölni a premier időpontját.

A filmet korábban 2021 karácsonyára várták a rajongók. Sokáig nem lehetett tudni a bemutató sorsáról semmit. Néhány napja azonban jó hírrel szolgáltak a készítők. Napokon belül kezdődik a forgatás, amire majdnem egy évet kellett várni. Ennek örömére tegnap éjjel a Warner Bros. megerősítette, hogy a Black Adam 2022. július 29-én kerül majd a mozikba, ezzel pedig olyan más alkotásokkal száll ringbe, mint a Disney és a Lucasfilm rendezésű Indiana Jones 5. rész, amit az Oscar-díjra is jelölt James Mangold (Logan – Farkas, Az aszfalt királyai) rendező készít.

A projekttel kapcsolatban először nyár végén a DC FanDome alatt esett szó, ahol A Szikla még koncepciós terveket is villantott a filmhez. Magáról a sztoriról nem sokat tudtunk meg ezekből a rajzokból, azonban a főszereplőt alakító Johnson bemutatta nekünk a Justice Society of America karaktereit, akik szintén szerepet kapnak majd a filmben. Korábban megerősítést kapott, hogy a Netflix sorozatából (Csecsebecsék) ismerős Quintessa Swindell is csatlakozott a Black Adam-film szereplőgárdájához, méghozzá Ciklon szerepében, továbbá Noah Centineo lesz Atom Smasher, Hawkman szerepére pedig Aldis Hodge (A láthatatlan ember) pályázik jó eséllyel.

A filmet Jaume Collet-Serra (Dzsungeltúra, Non-Stop, A zátony) rendezi Adam Sztykiel (Rampage – Tombolás, Scooby), Rory Haines és Sohrab Noshirvani forgatókönyve alapján.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.