x
Előzetesek

Ütős lett a Predator – A ragadozó tévészpotja

A 20th Century Fox bemutatta az első tévészpotot Shane Black rendező Predator – A ragadozó című folytatásához.

  • Publishedaugusztus 5, 2018

A 20th Century Fox bemutatta az első tévészpotot Shane Black rendező Predator – A ragadozó című folytatásához.

Alig több mint egy hónap választ el bennünket a bemutatótól, amiben Boyd Holbrook csapata találkozik az idegen lénnyel, a Ragadozóval. A Vasember 3. rendezőjének új filmje az eredeti 1987-es Ragadozó című horror folytatása lesz, miközben új elemeket is vélünk majd felfedezni a vásznon, ugyanis a 2018-as rész egy reboot lesz. Sajnos az eredeti rész főszereplője, Arnold Schwarzenegger nem tér vissza, ő inkább addig nálunk forgatja a Terminátor 6. részt.

A lap tetején található TV Spot javarészt a korábbi előzetesekből összevágott jeleneteket tartalmazza, de elvétve azért újakat is találunk. A történetből jórészt semmit sem tudunk, be kell érnünk pár apróbb információval, de azért az elmúlt időben azt megerősítették, hogy a téli újraforgatások során a harmadik felvonást szinte teljesen átírták, illetve azért azt elárulták, hogy

az amerikai kertvárosban játszódik a történet, ahol genetikailag fejlettebb Ragadozók gyilkolják az embereket. A történet középpontjában egy kisfiú áll majd, aki egészen különös kapcsolatban áll majd az idegen lényekkel, szerencsére segítő társakra is lel a kis hős, ex-katonákból álló csapatnak, valamint egy „elégedetlen” tudósnak kell felvenni a harcot a fenyegetéssel.

A Predator – A ragadozó országos bemutatója szeptember 13-án lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.