Főoldal Filmek Már Magyarországon forgatják a Terminátor 6-ot
Filmek

Már Magyarországon forgatják a Terminátor 6-ot

Tim Miller és stábja megérkezett Magyarországra, hogy hazánkban rögzítsenek jeleneteket a Terminator franchise hatodik részéhez.

727
Terminátor

Tim Miller és stábja megérkezett Magyarországra, hogy hazánkban rögzítsenek jeleneteket a Terminator franchise hatodik részéhez.

TheTerminatorFans oldalnak köszönhetően néhány napja felkerült egy videó a Terminátor 6-ból, amit Komáromban rögzített egy rajongó. A jelenetben egy helikoptert látunk, de azt nehéz megmondani, hogy ki lehet a repülő fedélzetén. A rajongók úgy gondolják, hogy Linda Hamilton, azaz Sarah Connor és a franchise új vezető karaktere, Mackenzie David lehet a gép fedélzetén. De egy harmadik személy is feltűnik a gépen, de az ő kilétét egyelőre homály fedi.

Tim Millernek ez lesz az első alkotása miután távozott a Deadpool második részének éléről, és James Cameron producerrel közösen belevágott az egyelőre név nélkül szereplő Terminátor 6. rész forgatásába. A páros egy írói szobát állított fel a filmhez, melynek olyan jeles tagjai vannak, mint David Goyer, Charles Eglee, Josh Friedman és Justin Rhodes, azonban azt nem tudni, milyen gond adódott a forgatókönyvvel, hiszen később Billy Rayt azért kérték fel, hogy átírja a forgatókönyvet, ami végül a bemutató csúsztatását is eredményezte részben. Pedig a feladat adott volt az íróknak, olyan szkriptet kell gyártani az új részhez, ami a Terminátor 2 – Az ítélet napja után figyelmen kívül hagy minden részt, és méltó folytatása lesz a második résznek.

Az új részben Linda Hamilton mellett visszatér a franchise vezető karaktere, Arnold Schwarzenegger, de a Szárnyas fejvadász 2049 film és CTRL nélkül sorozat sztárjának, Mackenzie Davisnek ez lesz bemutatkozó része, aki a hírek szerint az új trilógia vezető női karakterét alakítja a vásznon.

A Terminátor 6. bemutatója eredetileg jövő nyáron lett volna, azonban a stúdió a forgatás késése miatt eltolta a bemutatót 2019. november 22-ére.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Avatar: A víz útja
Filmek

Milyen technológiákat használtak az Avatar: A víz útja készítésénél?

Az Avatar: A víz útja forradalmi újításokat hozott a vizuális effektek készítésében.

Terminátor: Sötét végzet
Sorozatok

Linda Hamilton nagy rajongója a sorozatnak, de nem fogja megnézni Stranger Things 5. évadát

Linda Hamilton kulcsszereplőt játszik a Stranger Things 5. évadában, de egy bizonyos...