Wide Screen
Image default
Filmek

Már Magyarországon forgatják a Terminátor 6-ot

Tim Miller és stábja megérkezett Magyarországra, hogy hazánkban rögzítsenek jeleneteket a Terminator franchise hatodik részéhez.

Tim Miller és stábja megérkezett Magyarországra, hogy hazánkban rögzítsenek jeleneteket a Terminator franchise hatodik részéhez.

TheTerminatorFans oldalnak köszönhetően néhány napja felkerült egy videó a Terminátor 6-ból, amit Komáromban rögzített egy rajongó. A jelenetben egy helikoptert látunk, de azt nehéz megmondani, hogy ki lehet a repülő fedélzetén. A rajongók úgy gondolják, hogy Linda Hamilton, azaz Sarah Connor és a franchise új vezető karaktere, Mackenzie David lehet a gép fedélzetén. De egy harmadik személy is feltűnik a gépen, de az ő kilétét egyelőre homály fedi.

Tim Millernek ez lesz az első alkotása miután távozott a Deadpool második részének éléről, és James Cameron producerrel közösen belevágott az egyelőre név nélkül szereplő Terminátor 6. rész forgatásába. A páros egy írói szobát állított fel a filmhez, melynek olyan jeles tagjai vannak, mint David Goyer, Charles Eglee, Josh Friedman és Justin Rhodes, azonban azt nem tudni, milyen gond adódott a forgatókönyvvel, hiszen később Billy Rayt azért kérték fel, hogy átírja a forgatókönyvet, ami végül a bemutató csúsztatását is eredményezte részben. Pedig a feladat adott volt az íróknak, olyan szkriptet kell gyártani az új részhez, ami a Terminátor 2 – Az ítélet napja után figyelmen kívül hagy minden részt, és méltó folytatása lesz a második résznek.

Az új részben Linda Hamilton mellett visszatér a franchise vezető karaktere, Arnold Schwarzenegger, de a Szárnyas fejvadász 2049 film és CTRL nélkül sorozat sztárjának, Mackenzie Davisnek ez lesz bemutatkozó része, aki a hírek szerint az új trilógia vezető női karakterét alakítja a vásznon.

A Terminátor 6. bemutatója eredetileg jövő nyáron lett volna, azonban a stúdió a forgatás késése miatt eltolta a bemutatót 2019. november 22-ére.

Még több a témában...

Az Avatar 2. legújabb forgatási képein egy robusztus díszletet látunk az első részből (megépítve)

Kévés Bence Mihály

Egy új Avatar 2. forgatási képet osztott meg James Cameron

Kévés Bence Mihály

James Cameron ötlete volt az, amit sokan kritizáltak Sam Raimi Pókember-trilógiájában

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat