Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Tim Miller megerősítette, ő rendezi a Terminator 6.-ot!

Hivatalos, hogy Tim Miller a Deadpool után mivel tölti idejét, hiszen James Cameron producerrel közösen készítik el a Terminator 6. részét.

James Cameron nyáron elárulta, hogy 2019-ben visszaszállnak a jogok rá, és nem szeretné sokáig húzni a franchise folytatását, egy új trilógiával hódítaná vissza rajongókat. De ezzel volt egy kis bibi. A problémát az jelentette, hogy Cameron pokolian elfoglalt lesz a következő évtizedben, hiszen 4 Avatar-filmet is le kell forgatnia, miközben bejelentett egy trilógiát a Terminatorhoz, és ez eddig kivitelezhetetlennek bizonyult. Szerencséjére Tim Miller éppen szabad volt, s segítségére sietett, hogy kihúzza a pácból, s bevállalja a hatodik robotos részt.

A Skydance produkciós cégtől azt is megtudtuk, hogy szeptember 19-én este egy különleges Terminator-eseményre kerül sor, ahol Tim Miller és James Cameron is megjelenik, hogy ismertessék a folytatást.

Arról egyelőre nem beszélnek, hogy mikor kerül mozikba az új Terminator-film, melyre már Arnold Schwarzenegger is bejelentkezett, de ha minden jól megy, akkor 2019 végén, vagy 2020-ban várhatjuk a Végítélet napjának újabb elnapolását.

Még több a témában...

Linda Hamilton örülne, ha a Terminátor: Sötét végzet után Sarah Connor már nem térne vissza

Kévés Bence Mihály

A Mercedes-Benz futurisztikus autójával együtt hivatalos terveket kaptunk az Avatar folytatásaihoz

Kévés Bence Mihály

James Cameron úgy hiszi, hogy az Avatar folytatása felülmúlja a Végjáték sikerét is

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon