Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Tim Miller megerősítette, ő rendezi a Terminator 6.-ot!

Hivatalos, hogy Tim Miller a Deadpool után mivel tölti idejét, hiszen James Cameron producerrel közösen készítik el a Terminator 6. részét.

Hivatalos, hogy Tim Miller a Deadpool után mivel tölti idejét, hiszen James Cameron producerrel közösen készítik el a Terminator 6. részét.

James Cameron nyáron elárulta, hogy 2019-ben visszaszállnak a jogok rá, és nem szeretné sokáig húzni a franchise folytatását, egy új trilógiával hódítaná vissza rajongókat. De ezzel volt egy kis bibi. A problémát az jelentette, hogy Cameron pokolian elfoglalt lesz a következő évtizedben, hiszen 4 Avatar-filmet is le kell forgatnia, miközben bejelentett egy trilógiát a Terminatorhoz, és ez eddig kivitelezhetetlennek bizonyult. Szerencséjére Tim Miller éppen szabad volt, s segítségére sietett, hogy kihúzza a pácból, s bevállalja a hatodik robotos részt.

A Skydance produkciós cégtől azt is megtudtuk, hogy szeptember 19-én este egy különleges Terminator-eseményre kerül sor, ahol Tim Miller és James Cameron is megjelenik, hogy ismertessék a folytatást.

Arról egyelőre nem beszélnek, hogy mikor kerül mozikba az új Terminator-film, melyre már Arnold Schwarzenegger is bejelentkezett, de ha minden jól megy, akkor 2019 végén, vagy 2020-ban várhatjuk a Végítélet napjának újabb elnapolását.

Még több a témában...

Az Avatar 2. legújabb forgatási képein egy robusztus díszletet látunk az első részből (megépítve)

Kévés Bence Mihály

Egy új Avatar 2. forgatási képet osztott meg James Cameron

Kévés Bence Mihály

James Cameron ötlete volt az, amit sokan kritizáltak Sam Raimi Pókember-trilógiájában

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat