Wide Screen
Image default
Filmek

Hivatalos: Linda Hamilton visszatér a Terminátor 6-ban

Linda Hamilton készen áll, hogy ikonikus karakterének bőrébe bújjon és újra Sarah Connor-ként láthassunk a Terminátor hatodik felvonásában.

Linda Hamilton készen áll, hogy ikonikus karakterének bőrébe bújjon és újra Sarah Connor-ként láthassunk a Terminátor hatodik felvonásában.

James Cameron, aki a Deadpool rendezőjével Tim Millerrel dolgozik együtt az új projekten, kedd este a Terminátor franchise ünnepi eseményén jelentette be a hírt és izgatottságának adott hangot. Úgy véli, hogy Hamilton visszatérése jelentőségteljes és jelképes dolog is a sorozat újraindításában:

„Olyan fontos ez, mint amilyen fontos volt annak idején az ő szerepe a női akcióhősök között, hiszen több 50-60 éves korban lévő férfi akcióhős is még mindig aktívan öli a rosszfiúkat, de ilyen korban lévő színésznőt már nem találunk.”

Természetesen mindenki kedvenc „osztrák tölgye” is megerősítette a visszatérését a közvetlenül a Terminátor 2: Az ítélet napja története után zajló hatodik felvonásban. Lássuk be, Schwarzenegger nélkül nem is lehet igazi Terminátor filmet készíteni, szerencsére így gondolják ezt az alkotók is, akik egy önálló lábon is megálló trilógiát terveznek útjára indítani.

A történetről hivatalos információkat még nem tudunk, de Cameron elejtett megjegyzéséből megtudhattuk, hogy egy 18 év körüli, fiatal nő lesz a főszereplő akit a múltból és a jövőből érkező karakterek fognak segíteni.

Még több a témában...

Egy új Avatar 2. forgatási képet osztott meg James Cameron

Kévés Bence Mihály

James Cameron ötlete volt az, amit sokan kritizáltak Sam Raimi Pókember-trilógiájában

Kévés Bence Mihály

Az Avatar producere megerősítette, újra forog a film, és egy új képet is kaptunk a munkálatokról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat