Főoldal Filmek Hivatalos: Linda Hamilton visszatér a Terminátor 6-ban
Filmek

Hivatalos: Linda Hamilton visszatér a Terminátor 6-ban

Linda Hamilton készen áll, hogy ikonikus karakterének bőrébe bújjon és újra Sarah Connor-ként láthassunk a Terminátor hatodik felvonásában.

913
lindahamilton mini

Linda Hamilton készen áll, hogy ikonikus karakterének bőrébe bújjon és újra Sarah Connor-ként láthassunk a Terminátor hatodik felvonásában.

James Cameron, aki a Deadpool rendezőjével Tim Millerrel dolgozik együtt az új projekten, kedd este a Terminátor franchise ünnepi eseményén jelentette be a hírt és izgatottságának adott hangot. Úgy véli, hogy Hamilton visszatérése jelentőségteljes és jelképes dolog is a sorozat újraindításában:

„Olyan fontos ez, mint amilyen fontos volt annak idején az ő szerepe a női akcióhősök között, hiszen több 50-60 éves korban lévő férfi akcióhős is még mindig aktívan öli a rosszfiúkat, de ilyen korban lévő színésznőt már nem találunk.”

Természetesen mindenki kedvenc „osztrák tölgye” is megerősítette a visszatérését a közvetlenül a Terminátor 2: Az ítélet napja története után zajló hatodik felvonásban. Lássuk be, Schwarzenegger nélkül nem is lehet igazi Terminátor filmet készíteni, szerencsére így gondolják ezt az alkotók is, akik egy önálló lábon is megálló trilógiát terveznek útjára indítani.

A történetről hivatalos információkat még nem tudunk, de Cameron elejtett megjegyzéséből megtudhattuk, hogy egy 18 év körüli, fiatal nő lesz a főszereplő akit a múltból és a jövőből érkező karakterek fognak segíteni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Avatar: A víz útja
Filmek

Milyen technológiákat használtak az Avatar: A víz útja készítésénél?

Az Avatar: A víz útja forradalmi újításokat hozott a vizuális effektek készítésében.