Hamarosan érkezik a Jurassic World 2. előzetese

Már nem sokat kell várnunk jövőre mozikba kerülő Jurassic World: Bukott Birodalom első kedvcsinálójára.

Már nem sokat kell várnunk jövőre mozikba kerülő Jurassic World: Bukott Birodalom első kedvcsinálójára.

A felvételek már megvannak és J.A. Bayonna rendező gőzerővel dolgozik, hogy összeálljon a film a jövő évi premierre. Az eddig minden rajongót foglalkoztató kérdés pedig az, hogy mikor kaphatjuk meg végre a film első előzetesét? Nos, erre talán már meg is van a válasz, ugyanis úgy néz ki Hálaadáskor végre megpillanthatjuk az első képkockákat a várva várt folytatásból.

Ez a hír még nincs hivatalosan megerősítve, így egyelőre kezeljük fenntartásokkal, ugyanakkor a pletykák szerint a film partnerei és a merchandising termékeket forgalmazó nagykereskedők úgy értesültek, hogy novemberben érkezik a trailer, a hozzáértők szerint pedig pontosabban november 23-a környékére várhatjuk. Már csak 7 hónap van a film bemutatásáig, így ha a Universal követi az előző filmnél alkalmazott sémát a fenti dátum a legvalószínűbb.

Az előző filmből visszatér Chris Pratt, Bryce Dallas Howard és B.D.Wong és az eredeti széria sztárja, a kiapadhatatlan mémforrás Jeff Goldbum is tiszteletét teszi. Ezen kívül Rafe Spall, Toby Jones, Ted Levine és James Cromwell csatlakozott még a stábhoz.

A történet az eddigiekhez képest újdonság lesz, hiszen a film középpontjában egy vulkánkitörést követő mentőexpedíció fog állni, ami a Nublar szigeten élő dinoszauruszokat hivatott megmenteni.

Ti mit vártok a folytatástól?

Total
0
Shares
Previous Article

Hivatalos: Linda Hamilton visszatér a Terminátor 6-ban

Next Article

Megkezdődtek a Watchmen sorozat előkészületei?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!