Wide Screen
Image default
Filmek

James Cameron új Terminator-trilógián dolgozik

James Cameron elárulta, hogy a Terminator franchise felélesztésére új trilógiát készítene.

Cameron épp a Terminator 2 – Az ítélet napját promótálta, merthogy hamarosan újra bemutatják a mozikban, de ezúttal 3D-ben, majd a News Australia újságnak kitért arra, hogy jelenleg is tárgyalnak a jogokról, hogy egy új három részes filmmel térjen vissza a Terminator-franchise.

A kérdés csak az, hogy a franchise haladjon tovább saját irányán, vagy frissítsünk rajta?

Az 1984-es első Terminator óta már több emberre vándoroltak a jogok, de 2019-ben James Cameron visszakapja, és a Terminator: Genisys bukása után rögtön egy új trilógiával nyerné vissza a rajongókat, természetesen Arnold Schwarzeneggerrel az új szereplők mellett:

Tárgyalok David Ellisonnal, hiszen nála vannak a Terminator franchise nemzetközi jogai. Az amerikai törvények szerint másfél éven belül visszaszállnak rám a jogok, így arról beszélgetek vele, hogy mit tehetünk. Most arra törekszünk, hogy három részes filmet csináljunk, amivel megújítjuk az egészet.

Jó kérdés, hogy Cameron hogyan is képzeli el ezt az egész Terminator trilógiát, hiszen ő most négy Avatar-filmen is dolgozik. Talán Tim Miller a Deadpool szekerét otthagyva Terminator rendezőnek áll? Esetleg Cameron vállalja be az Avatar-folytatások szüneteiben?

A Terminator 2 – Az ítélet napja 3D-és bemutatója 2017 augusztus 25-én lesz az Államokban.

Még több a témában...

James Cameron: Reboot és sorozat készül a Két tűz közöttből

Kévés Bence Mihály

Augusztustól forog James Cameron rendező Avatar folytatása

Kévés Bence Mihály

Avatar 2 nélkül fog eltelni a 2018-as év

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább