Premierdátumot kapott a Terminator 6., ami eltöröl valamennyi folytatást

Kiderült, hogy mikor kerül mozikba a Terminator 6., valamint az, hogy a Terminator 2. – Az ítélet napja folytatása lesz.

Kiderült, hogy mikor kerül mozikba a Terminator 6., valamint az, hogy a Terminator 2. – Az ítélet napja folytatása lesz.

James Cameron korábban úgy fogalmazott, hogy a Terminator 6. figyelmen kívül hagyja a Terminator: Genisys című poklot, de az igazság az, hogy nem csak azt semmisíti meg, hanem a Terminator 2. – Az ítélet napja után készült valamennyi folytatást. Hogy ez mit jelent? Mindössze annyit, hogy a hatodik rész csak a Terminator 2. folytatása lesz.

Cameron a The Hollywood Reporter munkatársával folytatott beszélgetése során árulta el, hogy a franchise legújabb része eltörli a Terminator 2. – Az ítélet napja után készült filmeket, mert azok egytől egyig alternatív folytatások voltak. Camerontól azt is megtudtuk, hogy nem ő akarta így, hanem Tim Miller rendező kívánta ezt:

Ez egy folytatás lesz, ami a Terminator 1. és a Terminator 2. történetét folytatja. És úgy gondolunk a többi filmre, mint egy rossz álomra. Egy alternatív idősíkban bármit megengedhetsz. Tim Miller volt az, aki mindenki másnál jobban szerette volna ezt, meglepő módon nem különösebben érdekelt, hogy hol játszódik. Az egyetlen dolog, amihez ragaszkodtam az volt, hogy valahogyan fel kell újítani és újragondolni a filmet a 21. századra.

Időközben azt is bejelentették, hogy a Terminator 6.-ot 2019. július 26-án mutatják be a mozikban, főszerepben Arnold Schwarzenegger, aki egy idősebb Terminatort játszik és Linda Hamiltonnal, aki újra Sarah Connor lesz, további színészek mindeddig nem ismertek.

Total
0
Shares
Previous Article

Rey nagy veszélyben lesz Az utolsó Jedikben?

Next Article

Oscar jelölt színésznő csatlakozhat a Venom film stábjához

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!