x
Filmek

Új portrét és plakátot mutattak be a Zsivány Egyes filmhez

Mon Mothma és a Lázadók csapata is kapott egy-egy nagyon ütős poszter-plakát féleséget.

Új portrét és plakátot mutattak be a Zsivány Egyes filmhez
  • Publishednovember 8, 2016

Mon Mothma és a Lázadók csapata is kapott egy-egy nagyon ütős poszter-plakát féleséget.

Már megszokhattuk, hogy rendkívül laza és menő dolgok történnek a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet film marketingjén, amihez hozzátartozik az is, hogy jobbnál jobb plakátokkal állnak elő a készítők. A lent látható új nemzetközi Lázadós poszter mellé ezúttal egy karakter portrét is mellékeltek, amin a sokkal fiatalabb Mon Mothma tábornok látható, akit ezúttal Genevieve O’Reilly fog majd jásztani a vásznon.

Genevieve O’Reilly színésznő (Avatar, Tarzan legendája) hiányzott a Zsivány Egyes utóbbi karakter poszterekéről, de ezt szerencsére most pótolták, s egy gyönyörű szép portrét kapott Mothma tábornok, akivel először a Star Wars: A jedi visszatér hatodik epizódban találkozhattunk.

A nemzetközi plakátok és portrék mellett új képet is bemutatott a stúdió, melyek a forgatások alatt készültek, és kulisszák mögötti dolgokat rejtenek. (Nagy dolgokra nem kell számítani, pusztán kis apróságokra.)

Felicity Jones mellett feltűnik még Mads Mikkelsen, Ben Mendelsohn, Alan Tudyk, Diego Luna, Forest Whitaker, Donnie Yen, Riz Ahmed, Jonathan Aris és Wen Jiang színész is Gareth Edwards által rendezett Star Wars-filmben.

Gary Whitta és Chris Weitz forgatókönyve alapján készült első mellékszálon futó Star Wars-filmet legkorábban december 15-én nézhetjük meg a mozikban.

star-wars-hungary

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.