x
Filmek

Zsivány Egyes – A legújabb képeken a Lázadók és a Stormtrooperek csatája látható

Tegnapi nappal nem csak spotot mutatott be a LucasFilm, hanem látványos bannerképet is mellékeltek a filmhez.

Zsivány Egyes – A legújabb képeken a Lázadók és a Stormtrooperek csatája látható
  • Publishednovember 7, 2016

Tegnapi nappal nem csak spotot mutatott be a LucasFilm, hanem látványos bannerképet is mellékeltek a filmhez.

Már láttunk képeket és előzeteseket, hogy mennyire varázslatos helyszíneken fog játszódni a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet – ebben legalább mertek újítani, és soha nem látott helyekre viszik el a történetet -, és amikhez most újabb bannerek landoltak a stúdiótól. Sok részletet nem tudunk meg ezekből a képekből, de arra tökéletes, hogy szemléltesse, miként csapnak össze a Lázadók csapata és a Birodalmi katonák a mesés tengerparton.

Most már, hogy a Doctor Strange landolt a mozikban ideje a Zsivány Egyes film marketingjét picit felpörgetni, kezdve a tegnap bemutatott TV-s Spottal. Az ABC csatorna szerint Hálaadás estéjén egy újabb spotot mutatnak be a tévében, ami több új jelenetet is tartalmazhat majd – hivatalosan nem erősítették meg, de talán a mérges Darth Vader is megszólal majd benne (nem hivatalos információk).

A most bemutatott bannereken az látható, hogy Jyn Erso és Lázadó csapata bokáig érő vízben támad ellenfelére, a Birodalmi Stormtrooperek egységére.

cwljenvwiaayavl_mini

cwli3_vxcain6m7_mini

Felicity Jones mellett feltűnik még Mads Mikkelsen, Ben Mendelsohn, Alan Tudyk, Diego Luna, Forest Whitaker, Donnie Yen, Riz Ahmed, Jonathan Aris és Wen Jiang színész is Gareth Edwards által rendezett Star Wars-filmben.

Gary Whitta és Chris Weitz forgatókönyve alapján készült első mellékszálon futó Star Wars-filmet legkorábban december 15-én nézhetjük meg a mozikban.

star-wars-hungary

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.