Wide Screen
Image default
Filmek

Az Assassin’s Creed – Ismerd meg az asszaszinokat és a templomosokat

Az új kisfilmből választ kapunk arra, hogy mik a különbségek az asszaszinok és a templomosok között.

A videóban Michael Fassbender és Marion Cotillard együtt mesélik el, hogy mik az alapvető különbségek a történetben egymással szemben álló frakciók között.

A sorsod a véredben van.

Már nagyon várjuk a december hónapot, hogy bemutassák az év második nagy játékadaptációját a mozivásznon. Az Assassin’s Creed mozihoz eddig két trailert mutattak be, mindkettő elképesztően látványosra és titokzatosra sikerült. A legújabb kisfilmben a film két főszereplője, Michael Fassbender (Callum Lynch/Aguilar) és Marion Cotillard (Dr. Sophia Rikkin) beszél arról, hogy mért harcoltak egymással az asszaszinok és a Templomos Rend katonái.

Egy forradalmian új technológia segítségével képesek lettünk olvasni, s ennek révén utazni az öröklődött emlékek között. A film főszereplője Callum Lynch (Michael Fassbender) lesz az első, aki megtapasztalhatja őse, Aguilar kalandjait az inkvizíció idején, a 15. századi Spanyolországban. Callum ráeszmél, hogy a titkos és különös Assasinok leszármazottja, emiatt azonban hihetetlen nagy tudásra, és képességekre tesz szert. Callum az új képességek birtokában arra készül, hogy leigázza a pusztító és hataloméhes Templomosok rendjét – napjainkban.

Az Assassin’s Creedben Michael Fassbender, Marion Cotillard főszerepén kívül láthatjuk még Jeremy Irons, Michael K. Williams, és Ariane Labed színészeket is. A film hivatalos bemutató december 21-én.

Még több a témában...

Nincs többé a Fox, a Disney átnevezte a 20th Century Fox és a Fox Searchlight Pictures stúdiókat

Kévés Bence Mihály

Milyen lesz a 2020-as év a Ubisoft szempontjából?

Héja Szabolcs

Így is kinézhetett volna Sophie Turner karaktere az X-Men: Sötét Főnixben

Kiss Ferenc

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon