Star Wars: Lázadók

Úgy tűnik, hogy már idén folytatódhat a Star Wars: Lázadók című animációs sorozat

Ha hihetünk a legújabb pletykáknak, akkor a nagysikerű Lázadók című Star Wars-sorozat már idén folytatódhat.

Ha hihetünk a legújabb pletykáknak, akkor a nagysikerű Lázadók című Star Wars-sorozat már idén folytatódhat.

A legendás Skywalker sorozat a végéhez ért a Skywalker korával, így most minden szempár a franchise jövőjét vizslatja a messzi-messzi galaxisban. A Lucasfilm eddig egy hivatalos bejelentést tett, mégpedig hogy Jon Favreau rendező The Mandalorian szériája idén is folytatódik, de hírek szerint január végén bejelentést tesz a stúdió, hogy a 2022 decemberre kiírt film miről fog szólni.

A Star Wars: A klónok háborúja folytatását még két éve jelentették be a San Diego-i Comic-Conon, de egy új jelentés szerint egy másik animációs sorozat is folytatást kap, érkezik a Star Wars: Lázadok új évada, ami részben megágyazhat majd a The Mandalorian következő évada előtt. Pletykák szólnak arról, hogy a Bébi Yodát nem más gondozására bízzák, mint egy ismert jedire, Ahsoka Tanora, vagy esetleg Ezra Bridger-re. Esetleg még Sabine Wren is felbukkanhat, hiszen a sorozat főszereplője egy madalóri.

A mostani hír szerint a készítésbe bevonják azt a Dave Filoni rendezőt is, akinek A klónok háborúja és több The Mandalorian epizódot is köszönhetnek a rajongók, de a forrás szerint csak tanácsokkal látja el a sorozat készítőit, nem vállal showrunner szerepet ezúttal. Munkája így is lesz, mert továbbra is Fevreau-val felügyelik az élőszereplős sorozat forgatását, ezenfelül pedig esélyes lehet a három év múlva érkező Star Wars-film rendezői posztjára is.

Star Wars: Lázadók
Total
23
Shares
Previous Article

Vince Zampella vezeti tovább a DICE Los Angeles-t

Next Article
Palpatine

Kivágták Palpatine háttértörténetét a Skywalker korából, mert "nem érezték szükségesnek" megosztani az információt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!