Wide Screen
Image default
Sorozatok

Úgy tűnik, hogy már idén folytatódhat a Star Wars: Lázadók című animációs sorozat

Ha hihetünk a legújabb pletykáknak, akkor a nagysikerű Lázadók című Star Wars-sorozat már idén folytatódhat.

A legendás Skywalker sorozat a végéhez ért a Skywalker korával, így most minden szempár a franchise jövőjét vizslatja a messzi-messzi galaxisban. A Lucasfilm eddig egy hivatalos bejelentést tett, mégpedig hogy Jon Favreau rendező The Mandalorian szériája idén is folytatódik, de hírek szerint január végén bejelentést tesz a stúdió, hogy a 2022 decemberre kiírt film miről fog szólni.

A Star Wars: A klónok háborúja folytatását még két éve jelentették be a San Diego-i Comic-Conon, de egy új jelentés szerint egy másik animációs sorozat is folytatást kap, érkezik a Star Wars: Lázadok új évada, ami részben megágyazhat majd a The Mandalorian következő évada előtt. Pletykák szólnak arról, hogy a Bébi Yodát nem más gondozására bízzák, mint egy ismert jedire, Ahsoka Tanora, vagy esetleg Ezra Bridger-re. Esetleg még Sabine Wren is felbukkanhat, hiszen a sorozat főszereplője egy madalóri.

A mostani hír szerint a készítésbe bevonják azt a Dave Filoni rendezőt is, akinek A klónok háborúja és több The Mandalorian epizódot is köszönhetnek a rajongók, de a forrás szerint csak tanácsokkal látja el a sorozat készítőit, nem vállal showrunner szerepet ezúttal. Munkája így is lesz, mert továbbra is Fevreau-val felügyelik az élőszereplős sorozat forgatását, ezenfelül pedig esélyes lehet a három év múlva érkező Star Wars-film rendezői posztjára is.

Star Wars: Lázadók

Még több a témában...

Milyen szerepe lehet Ahsoka Tanónak a The Mandalorian második évadában?

Kévés Bence Mihály

A rajongók elképzelték, hogy nézhet ki Rosario Dawson Ahsoka Tanóként

Kévés Bence Mihály

Rosario Dawson főszereplésével akár egy önálló Ahasoka Tano élőszereplős Star Wars-sorozat is készülhet

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat