Wide Screen
Image default
Pletykák

Úgy tűnik, hogy már idén folytatódhat a Star Wars: Lázadók című animációs sorozat

Ha hihetünk a legújabb pletykáknak, akkor a nagysikerű Lázadók című Star Wars-sorozat már idén folytatódhat.

A legendás Skywalker sorozat a végéhez ért a Skywalker korával, így most minden szempár a franchise jövőjét vizslatja a messzi-messzi galaxisban. A Lucasfilm eddig egy hivatalos bejelentést tett, mégpedig hogy Jon Favreau rendező The Mandalorian szériája idén is folytatódik, de hírek szerint január végén bejelentést tesz a stúdió, hogy a 2022 decemberre kiírt film miről fog szólni.

A Star Wars: A klónok háborúja folytatását még két éve jelentették be a San Diego-i Comic-Conon, de egy új jelentés szerint egy másik animációs sorozat is folytatást kap, érkezik a Star Wars: Lázadok új évada, ami részben megágyazhat majd a The Mandalorian következő évada előtt. Pletykák szólnak arról, hogy a Bébi Yodát nem más gondozására bízzák, mint egy ismert jedire, Ahsoka Tanora, vagy esetleg Ezra Bridger-re. Esetleg még Sabine Wren is felbukkanhat, hiszen a sorozat főszereplője egy madalóri.

A mostani hír szerint a készítésbe bevonják azt a Dave Filoni rendezőt is, akinek A klónok háborúja és több The Mandalorian epizódot is köszönhetnek a rajongók, de a forrás szerint csak tanácsokkal látja el a sorozat készítőit, nem vállal showrunner szerepet ezúttal. Munkája így is lesz, mert továbbra is Fevreau-val felügyelik az élőszereplős sorozat forgatását, ezenfelül pedig esélyes lehet a három év múlva érkező Star Wars-film rendezői posztjára is.

Star Wars: Lázadók

Még több a témában...

Benicio Del Toro egy Star Wars: Lázadó karaktert játszik Az utolsó Jediben?

Kévés Bence Mihály

Megvan, hogy ki lesz a The Mandalorian főszereplője?

Kévés Bence Mihály

Az első hivatalos kép Jon Favreau élőszereplős Star Wars-sorozatából

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon