A nemzet aranya

Úgy tűnik, hogy a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk írójával elkészül A nemzet aranya harmadik része

Ha hihetünk a legfrissebb híreknek, akkor a Disney irányításával elkészül egy régóta várt folytatás, A nemzet aranya harmadik része.

Ha hihetünk a legfrissebb híreknek, akkor a Disney irányításával elkészül egy régóta várt folytatás, A nemzet aranya harmadik része.

Egy jelentés szerint Chris Bremner forgatókönyvíróval végre tető alá hozzák A nemzet aranya franchise harmadik részét, amiről sokan már teljesen lemondtak, most azonban a Disney végre zöld utat engedett a folytatás előtt. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Disney már Jerry Bruckheimer producert is megkereste az ötlettel kapcsolatban.

A Disney még 2004-ben mutatta be A nemzet aranya első részét, melyben Nicolas Cage főszereplésében Benjamin Gates megpróbálja ellopni a Függetlenségi nyilatkozatot, miután megtudta, hogy a dokumentum olyan rejtett kódot tartalmaz, ami elvezetheti egy titkos kincshez. Három évvel később a Disney bemutatta A nemzet aranya: Titkok könyve második részt, melyben Gates a kincskeresés mellett azt is bebizonyította, hogy ősei ártatlanok Abraham Lincoln elnök meggyilkolásával kapcsolatban, miután Ed Harris karaktere besározta.

Bár a kritikusokat egyik rész sem győzte meg, különösen igaz ez a második részre, ennek ellenére a Disney sikert-sikerre könyvelt, hiszen egyre nagyobb népszerűségnek és bevételre tett szert a franchise, ám mindeddig nem készült el belőle a harmadik rész, pedig az elmúlt tizenhét évben többször is felmerült már az ötlet. Talán a Bad Boys franchise sikere győzte meg a stúdiót, hogy értelme leporolni a franchiset, és folytatást készíteni.  

Total
1
Shares
Previous Article

Az Amazonra érkezik a Jack Reacher-sorozat

Next Article
Obi-Wan Kenobi

A rémhírekkel ellentétben nem kaszálták el az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!