Wide Screen
Image default
Filmek

Úgy tűnik, hogy a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk írójával elkészül A nemzet aranya harmadik része

Ha hihetünk a legfrissebb híreknek, akkor a Disney irányításával elkészül egy régóta várt folytatás, A nemzet aranya harmadik része.

Egy jelentés szerint Chris Bremner forgatókönyvíróval végre tető alá hozzák A nemzet aranya franchise harmadik részét, amiről sokan már teljesen lemondtak, most azonban a Disney végre zöld utat engedett a folytatás előtt. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Disney már Jerry Bruckheimer producert is megkereste az ötlettel kapcsolatban.

A Disney még 2004-ben mutatta be A nemzet aranya első részét, melyben Nicolas Cage főszereplésében Benjamin Gates megpróbálja ellopni a Függetlenségi nyilatkozatot, miután megtudta, hogy a dokumentum olyan rejtett kódot tartalmaz, ami elvezetheti egy titkos kincshez. Három évvel később a Disney bemutatta A nemzet aranya: Titkok könyve második részt, melyben Gates a kincskeresés mellett azt is bebizonyította, hogy ősei ártatlanok Abraham Lincoln elnök meggyilkolásával kapcsolatban, miután Ed Harris karaktere besározta.

Bár a kritikusokat egyik rész sem győzte meg, különösen igaz ez a második részre, ennek ellenére a Disney sikert-sikerre könyvelt, hiszen egyre nagyobb népszerűségnek és bevételre tett szert a franchise, ám mindeddig nem készült el belőle a harmadik rész, pedig az elmúlt tizenhét évben többször is felmerült már az ötlet. Talán a Bad Boys franchise sikere győzte meg a stúdiót, hogy értelme leporolni a franchiset, és folytatást készíteni.  

Még több a témában...

Propaganda plakátokon az új Amerika Kapitány a Sólyom és a Tél Katonája közös sorozatában

Kévés Bence Mihály

A Marvel Studios kitűzte, hol és mikor kezdik a Moon Knight Disney+ sorozat forgatását

Kévés Bence Mihály

Bob Iger azonnali hatállyal lemondott a Disney elnökségéről, helyét Bob Chapek vette át

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon