Wide Screen
Image default
Filmek

Tom Holland szerint a Sony Pictures csodálatos tervvel állt elő, ha Pókembernek mennie kellett volna a Marveltől

A Sony Pictures és a Marvel Studios szakítása már a múlt, de azért a Sonynak volt néhány ötlete arra, hogy Pókember hogyan hagyhatja el a Marvel Moziverzumot.

A Sony Pictures és a Marvel Studios szakítása már a múlt, de azért a Sonynak volt néhány ötlete arra, hogy Pókember hogyan hagyhatja el a Marvel Moziverzumot.

Az eset még tavaly nyáron robbant ki, mikor a Disney és a Sony Pictures nem tudott megegyezni a folytatásról. Természetesen az eset hátterében ezúttal is a pénz bújt meg, miután a Pókember: Idegenben kasszát robbantott, a Disney még több részesedést szeretett volna kapni a film után, miután a Sony jobb feltételű ajánlattal kereste meg a Disneyt, de még ez is kevés volt a folytatáshoz, s végül ha egy rövid időre is, de szakítás történt.

Sokáig úgy tűnt, nem oldódik meg a helyzet, és a rövid kitérő után Pókember a Marveltől a Pókverzum felé viszi az irányt, ám végül meghallgatták a rajongókat, és új megállapodás született a két fél között. Most azonban Tom Holland elárulta, hogy a Sony Pictures már egy tervet is kidolgozott arra az esetre, ha mégsem tudnak megegyezni a folytatásról, s Peter Parker valóban otthagyja a Bosszúállókat.

Pókember jövője továbbra is jó kezekben lett volna a Sonynál, és egy igazán csodálatos ötletünk volt arra, hogy a Marvel Moziverzum nélkül hogy tudnánk folytatni. Tom Rothman és Amy Pascal valóban bízott abban, hogy igazságot tudnak tenni, és egy olyan filmet készítenek, amire szüksége van Pókembernek. De azt mondom, hogy nagyon örülök, hogy visszatértem a Marvelhez, és újra együtt lehet a csapat, mert úgy érzem, hogy oda tartozom most. Nagyon hálás vagyok Bob Igernek és Tom Rothmannek, hogy megengedték nekem, hogy részt vehettem abban a folyamatban, ami hazahozott engem. Igazán nagy élmény volt, és a legjobb, hogy még Pókembert is megmentettem.
Tom Holland

A színész korábban már megerősítette, hogy a következő Pókember-filmet júliusban kezdik forgatni, szóval rövidesen talán a szereplőválogatásról is hírt kapunk, köztük hogy ezúttal kivel kell majd megküzdenie a falmászónak. Híresztelések szerint Kraven a vadász lehet a befutó, aminek még Jon Watts rendező is örülne – egyik kedvenc ellenlábasáról van szó – aki még egy önálló filmet is kaphat a Sonytól jövő ősszel.

Pókember

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat