Thor Űrlord

Több forgatási kép jelent meg a Thor: Love and Thunder főszereplőiről, köztük Thorról, Űrlordról, Nebuláról, Kraglinról és még a Vihartörőről, de hol marad Natalie Portman?

Thor újra kipattintotta magát?

Múlt héten végre elrajtolt a Thor: Love and Thunder című negyedik rész forgatása a távoli Ausztráliában. Néhány képet már kaptunk a színészekről, ahogy megérkeztek a szigetországba, most pedig már munka közben is sikerült őket lencsevégre kapni, köztük Thor, Űrlord, Nebula, Kraglin és még a Vihartörőt is kiszúrhatjuk a képeken.

A Mail Online lapnak sikerült megörökíteni az első képeket a színészekről munka közben Sydneyben. Ahogy a lenti képeken is látható, már nyoma sincs az elhízott, kövér Thornak, akivel a Bosszúállók: Végjátékban találkoztunk. A díszletek között felfigyelhetünk továbbá Chris Pratt karakterére, Űrlordra is, aki szintén új megjelenést kapott erre a filmre. Az Őrzőkből itt van még Nebula (Karen Gillan), valamint Kraglin (Sean Gunn). A képekből kiindulva úgy tűnik, hogy James Gunn testvére most nem Mordályt játssza, hanem Kraglin kap végre szerepet. Vele utoljára A galaxis őrzői vol. 2. részében találkoztunk, amikor az egykori Fosztogató átvette Yondu helyét, azonban hiányzott a Bosszúállók: Végtelen háborúból és a Végjátékból is.

Noha Űrlord és a Galaxis Őrzői visszatérnek, egyes karakterek nagy változáson mentek keresztül legutóbbi kalandjuk óta. A film egyik nagy főszereplője maga Thor lesz. A képeken Thor fegyverét, a Vihartörőt is látjuk Chris Hemsworth kezében, illetve a mennydörgés istenének új szerelését és frizuráját. Jelentős változáson esett át Thor, miután leküzdötte depresszióját. Sajnos azonban Natalie Portman visszatérésére még várni kell, a másik főszereplőt, a Hatalmas Thort még nem szúrták ki a forgatáson.

Az eddigi ismereteink alapján a Thor: Love and Thunder felér egy Bosszúállók-filmmel, ahogy arra tavaly ősszel egy bennfentes is hivatkozott. Portman csak az egyik nagy visszatérő, hiszen Jaimie Alexander még télen megerősítette, hogy Lady Sif szerepében visszatér. Chris Pratt mellett, Vin Diesel és Pom Klementieff is Ausztráliában tartózkodik már. Kevin Feige pedig azt erősítette meg, hogy Christian Bale kapta a főgonosz szerepét.

A sztori központi karaktere Thor és Jane lesz, ahogy arra a film címe is utal. Natalie Portman korábban már elszólta magát, hogy melyik történetet fogják feldolgozni ezúttal. A képregényekben Jane Fosternél rákot diagnosztizálnak, ez pedig megmagyarázza azt is, hogyan tér vissza a mennydörgés istenének az életébe – Thor volt szerelme megmentésére siet -, és hogyan válik Thorrá.

Thor: Thunder and Love bemutatóját 2022. május 6-ára halasztották.

Total
1
Shares
Previous Article
Aquaman

Dolph Lundgren elárulta hétvégén, hogy mikor és hol kezdődik az Aquaman 2. forgatása

Next Article

Stúdióbezárások kezdődtek a Google Stadia háza táján

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!