Men in Black

Tessa Thompson és Chris Hemsworth párosa a legújabb Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül fotón

A Thor: Ragnarök két sztárjával, Tessa Thompson-nal és Chris Hemsworth-tal erősít a Men in Black franchise következő része.

A Thor: Ragnarök két sztárjával, Tessa Thompson-nal és Chris Hemsworth-tal erősít a Men in Black franchise következő része.

A Sötét zsaruk már évtizedek óta közöttünk járnak, óvják a világunkat az idegen támadásoktól, és próbálnak békét teremteni a galaxisban. Most azonban eddig soha nem látott veszéllyel néznek szembe az ügynökség emberei, beépült egy tégla az ügynökségbe, és ezúttal Tommy Lee Jones és Will Smith ismert párosa nem segíthet. Helyettük a frissen vizsgázott M ügynökkel (Tessa Thompson) és a tapasztalt H ügynökkel (Chris Hemsworth) érkezik a spin-off, ami a londoni ügynökségre kalauzolja el a széria rajongóit, szemben a korábban megszokott Államokkal.

A Sony Pictures az elmúlt időben több képet is bemutatott a spin-offból, illetve kaptunk egy nagyon szórakoztató előzetest is, ami rögtön eloszlatott minden aggályt a film körül, mert akárcsak a Thor: Ragnarökben, úgy itt is jó párost alkot a két színész, Hemsworth pedig hozza a Szellemirtók óta bemutatott lazaságát. Minap a USA Today lap újabb képet publikált a filmből, rajta a két főszereplővel, háttérben pedig más ügynökökkel, akik talán egy autóbaleset helyszínét biztosítják.

Men in Black

Nem tűnik úgy, mintha a csapatot bármi is zavarná, még attól sem jönnek zavarba, hogy háttérben szorgos ügynökök dolgoznak és több autót látunk feje tetejére állva, mert ennél a látványnál mi sem természetesebb ebben a szakmában. A stúdió által kiadott hivatalos szinopszisban a következő olvasható…

A Men in Black mindig is oltalmazták a Földet a világegyetem rosszfiúitól. Ebben az új kalandban szemben találják magukat a legnagyobb, az egész világra kiterjedő globális fenyegetéssel: egy áruló épült be a Men in Black szervezetbe.

Mások mellett a filmben szerepet kap még Rebecca Fergusson (Mission: Impossible – Utóhatás), Kumail Nanjiani (Szilikon-völgy), Rafe Spall (Jurassic World: Bukott birodalom) és végezetül Laurent Bourgeois (Breaking Through).

A Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül nemzetközi filmbemutatója 2019. június 14-én lesz.

Total
1
Shares
Previous Article
Sólyomszem Ronin

Új Bosszúállók: Végjáték koncepciós rajzot kaptunk Ronin jelmezéről

Next Article
Bad Boys

Új részleteket tártak fel a Bad Boys for Life harmadik részből

Related Posts