Wide Screen
Image default
Előzetesek

Bemutatták a Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül első előzetesét!

A Sony lerántotta a leplet a Men in Black franchise következő részéről, az International alcímet viselő spin-offról, ami magyar fordításban a Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül címet kapta.

A Sony lerántotta a leplet a Men in Black franchise következő részéről, az International alcímet viselő spin-offról, ami magyar fordításban a Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül címet kapta.

A bejelentés pillanatában lehetett tudni, hogy a stúdió nagy dobásra készül a Men in Black spin-off-fal, amikor is a Thor: Ragnarök két főszereplőjét, Chris Hemsworth-ot és Tessa Thompson-t felkérték a Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül főszerepeire. És úgy tűnik, hogy a Halálos iramban 8 rendezője, F. Gary Gray élt a ráruházott hatalommal, mert az első előzetes alapján joggal várjuk az új részt, és reméljük, a végtermék is hozza majd az első rész színvonalát.

A trailerből az is világossá vált, hogy Tessa Thompson karakterét nem egyszerűen beválasztják maguk közzé, hanem kiérdemli. O ügynök (Emma Thompson) felajánlja a lánynak, hogy lépjen be közéjük, legyen ő is fekete ruhás, akárcsak a tapasztalt H ügynök (Chris Hemsworth), aki szigorúan hozza a Thor: Ragnarökben megszeretett szórakoztató és vicces figurát. Mert persze hiába az új tagok, a recept még a régi, akárcsak az eredeti részben, itt is elkél egy tapasztalt és egy zöldfülű.

A Men in Black mindig is oltalmazták a Földet a világegyetem rosszfiúitól. Ebben az új kalandban szembe találják magukat a legnagyobb, az egész világra kiterjedő globális fenyegetéssel: egy áruló épült be a Men in Black szervezetbe.

A filmhez bemutatták az első posztert is, ahol Thompson és Hemsworth páros mellett feltűnik Liam Neeson karaktere is:

Mások mellett a filmben szerepet kap még Rebecca Fergusson (Mission: Impossible – Utóhatás), Kumail Nanjiani (Szilikon-völgy), Rafe Spall (Jurassic World: Bukott birodalom) és végezetül Laurent Bourgeois (Breaking Through). A Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül nemzetközi filmbemutatója 2019. június 14-én lesz.

Még több a témában...

Minden a nézőkön múlik, hogy folytatást vagy előzményt kap a Tyler Rake: A kimenekítés

Kévés Bence Mihály

Chris Hemsworth szerint a Thor 4.-nek van a legjobb szkriptje, amit évek alatt olvasott

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Bosszúállók: Végjáték

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat