Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszúja

Sung Kang egészen meglepő dolgot árult el karakteréről az Obi-Wan Kenobi című sorozatból

A Halálos iramban 9. sztárja spoilerezett egy nagyot.

Sung Kangot legutóbb a Halálos iramban 9. részben látták a rajongók, legközelebb pedig a Disney+ Obi-Wan Kenobi című sorozatában kap szerepet. Eddig nagy rejtély övezte karakterét a sorozatban, de váratlanul fontos részletet osztott meg titokzatos szerepéből, és mindezt azután, hogy az utóbbi időben pletykálni kezdtek a szerepéről.

A várva várt sorozat lenyűgöző mellékszereplőket gyűjtött Ewan McGregor legendás jedimestere köré. Bár a legtöbbjük szerepét még mindig titok övezi, de váratlanul a Halálos iramban sztárja elárult egy fontos dolgot. A Screen Rantnak adott interjú fő témája a nagy visszatérés volt a Halálos iramban 9.-ben, de a szerkesztők kíváncsiak voltak, milyen érzés volt csatlakozni a messzi-messzi galaxisban játszódó Obi-Wan Kenobi című sorozat stábjához. Megtudtuk Kangtól, hogy gyerekkora óta nagy rajongója ennek a mesés történetnek, és miközben a Star Wars univerzum iránti szeretetéről mesélt, véletlenül olyan spoilerbe futott, amiből nem volt menekvés.

A barátaimmal úgy játszottunk, mintha saját fénykardjainkat elkészítettük volna vécépapírból, meg hasonló dolgokból, papírtörlő kartonjából. Hogy ott lehettem a forgatáson, és láthattam Darth Vadert, és a Star Wars-univerzumot magam előtt, úgy értem – rajongóként egyszerűen csak úgy részese lehetek ennek a történelemnek – ez egészen elképesztő.

Folyton megcsíptem magam, ’Hogy kerültem ide?’ És a karakteremnek van egy fénykardja, és azt kérdeztem magamtól, hogy ’Mi? Ez… ez nem egy játék. Ez tényleg az igazi, igaz?’ Szóval elég király.Sung Kang

Ezzel gyakorlatilag Kang megerősítette, hogy egy Erő-érzékeny karaktert játszik a sorozatban, illetve alátámasztja azt a nemrég felröppent pletykát, miszerint valójában az egyik Inkvizítort, az Ötödik Testvért fogja játszani a Disney+ képernyőjén a jövőre érkező szériában.

A Star Wars univerzumában az Inkvizíció egy, a Sötét Oldallal szimpatizáló Erő-érzékeny ügynökökből álló szervezet, melynek fő célja a 66-os parancsot túlélt Jedik likvidálása. Figyelembe véve, hogy az Inkvizítorok vezetője maga Darth Vader, értelmet nyerne a szerepük a történetben így, hogy Christensen visszatér a Sith nagyúr szerepében. Az Inkvizítorok veszélyes ellenséget jelenthetnének Obi-Wan-nak. Plusz, izgalmas lenne élőszereplős formában látni őket, mivel eddig csak animálva láthattuk őket a képernyőn, a könyvekben, a képregényekben és legutóbb a Star Wars Jedi: Fallen Order videojátékban.

Már megerősítették, hogy a sorozat 10 évvel az A Sith-ek bosszúja után fog játszódni, amikor Obi-Wan elfogadta sorsát és megbarátkozott új életstílusával a Tatuinon. Arra is van esély, hogy már a történet kezdete előtt találkozott az Inkvizítorokkal, amely komolyabb konfliktust eredményezne közte és a vérszomjas vadászok között a show eseményei során. Talán Darth Vader és egykori mestere régóta várt találkozója során előbbit maguk az Inkvizítorok fogják kísérni. A tavalyi 2020 Disney Investor Day alatt a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy úgy írta le ezt a nagy találkozót, mint az évszázad visszavágója.

Kang és McGregor mellett Moses Ingram, Indira Varma, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Simone Kessell és Benny Safdie is szerepel a sorozatban. Hayden Christensen is visszatér Darth Vader szerepében, és erről a nagy visszatérésről már kaptunk néhány koncepciórajzot is.

The Mandalorian karaktereivel végzett fenomenális munkája után Deborah Chow joggal kapta meg a rendezői feladatot, míg a forgatókönyvön Joby Harold dolgozott. Egy limitált sorozat formájában mesélik el a jedimester rejtett történetét, amit a tervek szerint 2022-ben mutatnak be.

Total
9
Shares
Previous Article
Venom 2. - Vérontó

Andy Serkis elárulta, hogy miért lett olyan meglepően rövid a Venom 2. – Vérontó

Next Article
Nicolas Cage

Nicolas Cage kijelentette, hogy esze ágában sincs visszavonulni a színészkedéstől

Related Posts