Anakin Skywalker

Az Obi-Wan Kenobi koncepciós tervei árulkodók lehetnek Hayden Christensen nagy visszatéréséről Darth Vader szerepében

Egy merész tervhez nyúlt a Lucasfilm, de nagyszerű.

Hosszú pletykák sora után tavaly télen végre megerősítést kapott, hogy a készülő Obi-Wan Kenobi című Disney+ sorozatban nemcsak Ewan McGregor tér vissza a legendás jedimester szerepében, hanem egykori tanítványa, Anakin Skywalker is látható lesz. A karaktert csakúgy, mint az előzménytrilógiában, ezúttal is Hayden Christensen játszik a képernyőn.

Kellemes meglepetés volt, amikor bejelentették Kenobi mester és Darth Vader lejátsszák egymás között a félbeszakított meccset. Gyakorlatilag december óta mennek találgatások arról, hogy pontosan hogyan fogják visszahozni a Star Wars franchise ikonikus gonoszát. A jól megszokott Darth Vader páncélban, vagy esetleg egy sokkal durvább formában? Az biztos, hogy a gonoszt látjuk a sorozatban, elvégre Kathleen Kennedy megerősítette, hogy Christensen Vadert, nem pedig Anakint kelti életre negyedszer. Joggal merül fel a kérdés, hogy miért hoznák vissza a színészt, ha a jelenetek többségében maszkkal eltakarják az arcát.

A StarWars.net rajongói oldal szivárogtatott néhány koncepciós tervek köszönhetően talán közelebb kerültünk a megoldáshoz. A tervek alapján a Sith nagyúr egy újfajta légzőkészüléket visel, ami csak részben takarja ki az arcát. Arra gondolunk, hogy a jelenetek többségében maszk nélkül látjuk majd a gonoszt. A bacta-tartályt is kiszúrhatjuk a képek között, amiről már megörökítettek egy képet a forgatáson. Szinte biztosak vagyunk abban, a sorozat későbbi részében beköszön majd Vader megszokott jelmeze, a nagyúr felveszi fekete jelmezét, ahogy az eredeti trilógiából mindenki megismerte.

https://twitter.com/starwarstuff2/status/1430927354881323027?s=20

A nagy visszatérést az évszázad visszavágójaként írta le Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke. Nagy eséllyel újra láthatjuk Obi-Wan-t és Vader-t párbajozni. A sorozat 10 évvel az A Sith-ek bosszúja után fog játszódni, ami azt jelenti, hogy Obi-Wan már hozzászokott az új életstílusához. Arra is van esély, hogy már a történet kezdete előtt találkozott az Inkvizítorokkal, amely komolyabb konfliktust eredményezne közte és a vérszomjas vadászok között a show eseményei során.

The Mandalorian karaktereivel végzett fenomenális munkája után Deborah Chow joggal kapta meg a rendezői feladatot, míg a forgatókönyvön Joby Harold dolgozott. Egy limitált sorozat formájában mesélik el a jedimester rejtett történetét, amit a tervek szerint 2022-ben mutatnak be.

Total
1
Shares
Previous Article
SkyShowtime

A Comcast és a ViacomCBS közös streaming szolgáltatást indít Európában, köztük Magyarországon

Next Article
Alien

A Marvel megerősítette, hogy az Alien legújabb Xenomorphja még az űrben is életben marad

Related Posts