Shane Black újabb képet osztott meg a The Predator-filmből

Shane Black rendező egy klasszikus utalással hívta fel a The Predator rajongók figyelmét egy hamarosan érkező előzetesre.

Shane Black rendező egy klasszikus utalással hívta fel a The Predator rajongók figyelmét egy hamarosan érkező előzetesre.

Eredetileg úgy szerepelt, hogy februárban mutatják be a The Predator-filmet, de a 20th Century Fox bő hat hónappal eltolta a bemutatót, s csak szeptemberben kerül bemutatásra az új Ragadozó. A filmhez jelentek már meg promóciós képek, plakátok is, de mindeddig hivatalos szinopszist nem adtak ki a filmhez, mindösszesen annyit árult el a rendező, hogy kertvárosban játszódik majd a történet.

A hírek szerint azonban a rajongóknak nem kell már sokat várniuk, hiszen hamarosan érkezni fog az első teaser videó a filmből, de addig is a rendező egy újabb képet tett ki közösségi falára:

Sok mindent nem árult el a kép, talán csak azt látjuk itt, amit a ’87-es filmben is, amikor a Ragadozó egy fa tetejéről szemlélte áldozatát. A kép a „közeledik” alcímet kapta, ami egyértelmű utalást jelent az előzetesre. A The Predator bemutatója 2019. szeptember 14-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

[PLETYKA] Matt Damon lehet a Pókember: Hazatérés folytatás főgonosza?

Next Article

KRITIKA: Lajkó – cigány az űrben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!