The Predator – Késik, csak 2018 nyarán kerül a mozikba

A számos örömteli bejelentés után van egy szomorú hírünk is, eltolták Shane Black rendező The Predator bemutatóját 2018 nyarára.

A számos örömteli bejelentés után van egy szomorú hírünk is, eltolták Shane Black rendező The Predator bemutatóját 2018 nyarára.

Délután a 20th Century Fox csak úgy dobálózott a bemutatókkal. Talán a nap egyik legfontosabb híre volt, hogy hivatalosan is bejelentették James Cameron Avatar-folytatásainak premierdátumot, majd pár órával később három új X-Men-filmet is datáltak 2018-ra – köztük a Deadpool 2-t -, most viszont most egy rossz hírről is be kell számolnunk.

A rossz hír nem más, minthogy még tovább kell várnunk a The Predator-rebootra. A Fox hivatalosan is bejelentette, hogy Shane Black által jelenleg is készülő folytatást az eredetileg 2018. február 9-re kitűzött bemutatóról el kellett tolni 2018. augusztus 3-ra. Szomorúak vagyunk, hogy még több mint egy évet kell várnunk, hogy a Ragadozó visszatérjen a mozivászonra, habár filmszempontból nézve az elmúlt években igen sikeres volt az augusztusi időszak: abban az időben mutatták be A galaxis őrzőit, de augusztus első hetén érkezett a Suicide Squad – Öngyilkos osztag is.

Total
0
Shares
Previous Article

A Deadpool 2, a New Mutants és a Dark Phoenix is premierdátumot kapott

Next Article

RETRO KRITIKA: A nyolcadik utas: a Halál /Alien/

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!