Wide Screen
Image default
Filmek

Ryan Reynolds a tőle megszokott őrültséggel bemutatta Az Igazság Ligája saját rendezői változatát

Még Tom Cruise is szerepet kapott benne.

A Deadpool franchise sztárja Ryan Reynolds szeretettel parodizálja ki más alkotásokat, és természetesen nem hagyhatta ki a lehetőséget, hogy elkészítse Az Igazság Ligája saját rendezői változatát, amiben még ő is feltűnik A zöld lámpás szerepében. A Snyder Cut valamikor jövő év elején fog debütálni az HBO Max streamingszolgáltatón, és három hét múlva várhatóan többet megtudunk majd a filmről a DC FanDome-on.

Reynolds azonban nem bírta kivárni a DC saját eseményét a nyár végén, ezért megosztotta a harminc másodpercre redukált film Reynolds Cut változatát. A Reynolds Cut rögvest azzal a snittel indít, amit láttunk a Deadpool 2. stáblista végi jelenetében is, azaz amikor Deadpool a forgatókönyv miatt fejbe lövi Reynoldsot. Majd több jelenetet is láttunk A zöld lámpás alkotásból – aminek főszerepét Reynolds játszotta -, később pedig még a Top Gunból Tom Cruise is beugrik egy cameo szerepre. Végül Hal Jordan találkozik az Igazság Ligája tagjaival, mielőtt a karakternek nyoma vész a végtelen űrben és a stáblista bekúszik.

Augusztus 22-én tartják a DC FanDome rendezvényt, ahol több mindent is megtudunk majd a filmről. Snyder korábban már utalt rá, hogy egy teaser előzetest is bemutatnak, valamint lehull a lepel a film címéről is. Sőt, a rendező arra is utalt, hogy A zöld lámpás is szerepet kap majd a filmben, a Superman fekete jelmezéről és Darkseid jelenetéről már nem is beszélve.

Még több a témában...

Hawkman szerepében Aldis Hodge csatlakozott a Black Adam szereplőgárdájához

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill állítása szerint nem lesz ott Az Igazság Ligája pótforgatásán?

Kévés Bence Mihály

James Gunn annyira unta magát a pandémia alatt, hogy eredettörténetet dobott össze Peacemakernek

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat