Főoldal Filmek Ryan Reynolds a tőle megszokott őrültséggel bemutatta Az Igazság Ligája saját rendezői változatát
Filmek

Ryan Reynolds a tőle megszokott őrültséggel bemutatta Az Igazság Ligája saját rendezői változatát

Még Tom Cruise is szerepet kapott benne.

675
A zöld lámpás

A Deadpool franchise sztárja Ryan Reynolds szeretettel parodizálja ki más alkotásokat, és természetesen nem hagyhatta ki a lehetőséget, hogy elkészítse Az Igazság Ligája saját rendezői változatát, amiben még ő is feltűnik A zöld lámpás szerepében. A Snyder Cut valamikor jövő év elején fog debütálni az HBO Max streamingszolgáltatón, és három hét múlva várhatóan többet megtudunk majd a filmről a DC FanDome-on.

Reynolds azonban nem bírta kivárni a DC saját eseményét a nyár végén, ezért megosztotta a harminc másodpercre redukált film Reynolds Cut változatát. A Reynolds Cut rögvest azzal a snittel indít, amit láttunk a Deadpool 2. stáblista végi jelenetében is, azaz amikor Deadpool a forgatókönyv miatt fejbe lövi Reynoldsot. Majd több jelenetet is láttunk A zöld lámpás alkotásból – aminek főszerepét Reynolds játszotta -, később pedig még a Top Gunból Tom Cruise is beugrik egy cameo szerepre. Végül Hal Jordan találkozik az Igazság Ligája tagjaival, mielőtt a karakternek nyoma vész a végtelen űrben és a stáblista bekúszik.

Augusztus 22-én tartják a DC FanDome rendezvényt, ahol több mindent is megtudunk majd a filmről. Snyder korábban már utalt rá, hogy egy teaser előzetest is bemutatnak, valamint lehull a lepel a film címéről is. Sőt, a rendező arra is utalt, hogy A zöld lámpás is szerepet kap majd a filmben, a Superman fekete jelmezéről és Darkseid jelenetéről már nem is beszélve.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...