Close


Közelgő események

Filmek

Ridley Scott eloszlatta a pletykákat Daniels és Ellen Ripley kapcsolatáról

Régóta megy már a találgatás, hogy vajon Katherine Waterston által megformált karakter Ellen Ripley hadnagy anyja lenne?

Ridley Scott eloszlatta a pletykákat Daniels és Ellen Ripley kapcsolatáról
  • PublishedMarch 18, 2017

Régóta megy már a találgatás, hogy vajon Katherine Waterston által megformált karakter Ellen Ripley hadnagy anyja lenne?

Az Alien: Covenant rendezője, Ridley Scott megerősítette azt a tényt, miszerint semmiféle kapcsolat nincs Daniels (Katherine Waterston) és a franchise ikonikus alakja, Ripley (Sigourney Weaver) között. Régóta ment már erről a vita, hogy Daniels kit alakíthat a franchise-ban, esetleg ő lenne Ripley anyja? Habár Scott kissé furán állította le a találgatásokat, azért még így is sok értelme lett volna az egésznek, és tökéletesen passzolt volna az eredeti szériához.

Soctt a következőket mondta a Movie Web-nek a SXSW Film Festival-on:

Nem. Talán majd sort kerítünk erre, valamikor. „Hogy ő lenne Ripley lánya?” Erre azt felelem, hogy „nem”. Pusztán csak önmaga.

Itt fontos megjegyezni, hogy a kérdést úgy szögezték a rendezőnek, hogy Daniels lenne Ellen Ripley anyja, mire Scott épp az ellenkezőjét válaszolta, vagyis Ripley az anyja Daniels parancsnoknak. Szóval továbbra is rendkívül kényes a kettejük közötti viszony.

Waterston, aki szintén ott volt az eseményen és a film panelján is állt, válaszolt arra a pletykára is, hogy „ki kezdte ez sz**t?”

A film hivatalos szinopszisa:

Ridley Scott rendező az Alien: Covenant-tal visszatért a saját kis univerzumába, amit még hajdan A nyolcadik utas: a Halál horrorfilmmel alkotott meg. A Covenant hajó legénysége, egy csapat telepes, akik útnak indulnak a galaxis külső peremére, hogy felfedezzenek egy új planétát, amiről eleinte azt hitték, hogy egy érintetlen Paradicsom, ám az érkezésük után rádöbbennek, hogy szörnyű körülmények uralkodnak a bolygón. Egy sötét és veszélyes világ fogadja őket, melynek egyetlen lakója van, David (Michael Fassbender), a szintetikus android, aki túlélte a Prometheus expedíciót.

A filmben Katherine Waterston főszereplőn kívül szerepet kapott még Michael Fassbender, Danny McBride, Noomi Rapace, Demian Bichir, Jussie Smollett, Carmen Ejogo, Billy Crudup és Amy Seimetz.

Az Alien: Covenant bemutatója 2017. május 19-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.