Close


Közelgő események

Előzetesek

Elkészült a szinkron a Verdák 3 új előzeteséhez

Már magyarul is megnézhető a Verdák 3 rajzfilm második, illetve harmadik előzetese. Villám McQueen vajon ismét az élre tör?

  • PublishedMarch 18, 2017

Már magyarul is megnézhető a Verdák 3 rajzfilm második, illetve harmadik előzetese. Villám McQueen vajon ismét az élre tör?

Idén nyáron egy új generáció tér vissza az aszfaltra. Kedvenc verdánknak, Villám McQueen-nek fel kell készülni az új versenyekre, mert bizony új kihívókra talált, akik jobb versenyzők, erősebbek és gyorsabbak is. Nagyobb teljesítmény, nagyobb sebesség vár az aszfalt szerelmeseire, de ezúttal több kell mindenből, mert egy új hős, Vihar Jackson megállíthatatlannak bizonyul.

Hivatalos szinopszis:

A versenyzés egy új korszakát éljük. Az egyik versenyen egy új, pokoli gyors versenyző egyszerűen csak úgy kilökte Villám McQueen-t (Owen Wilson hangján megszólaló főszereplőt) a pályáról, és ezzel megpecsételve sorsát, pedig az élete volt a versenyzés. Ahhoz, hogy főszereplőnk visszatérjen a pályára, szüksége lesz némi segítségre, és ebben a fiatal mérnöklány, Cruz Ramirez lesz partnere. Összefognak, és mindent elkövetnek, hogy nyerjenek a pályán, még úgy is, hogy nem várt fordulatok következnek be. 95-ös rajtszámmal rendelkező Verda kigurul a Piston Cup Racing aszfaltra, hogy bizonyítson, és megnyerje a trófeát.

Ha esetleg lemaradtál volna a második szinkronos előzetesről, akkor most bepótolhatod:

https://youtu.be/596eU4ZfJ0Q

A film nem csak történetben újít, ugyanis most debütál Brian Fee rendező is, ám nagy segítségére volt Daniel Gerson, aki korábban olyan nagy meséket jegyzett, mint a Szörny Rt., Hős6osSzörny Egyetem, vagy a Wall-E.

A Verdák 3. bemutatója 2017. június 16-án lesz az Egyesült Államokban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.