Wide Screen
Image default
Filmek

Megvan, hogy mikor érkezik Az Igazság Ligája új előzetese

A Warner Bros. stúdió egy új DC Comics film jelenetét fogja bemutatni a WonderCon-on. Vajon Az Igazság Ligája lenne az?

A korábbi pletykák szerint a Warner Bros. még ebben a hónapban promótálni fogja Az Igazság Ligáját a CinemaCon-on, azonban most erősítették meg, hogy stúdió egy másik eseményen is részt kíván venni, melyre bárki ellátogathat.

A stúdió hivatalos weboldalán számoltak be a rajongóknak, hogy ők is ott lesznek a WonderCon rendezvényen, amit április 1-én tartanak Kaliforniában, Anaheimben. Sőt, azt is elmondták, hogy új jelenetet mutatnak be egy közelgő DC Comics filmből.

Egy közelgő film jelenetével készülünk, amit a Warner Bros., New Line és a DC Entertainment Films közösen készített.

Tudva azt, hogy napokkal korábban mutatták be a Wonder Woman harmadik előzetesét, kötve hisszük, hogy a Csodanő kapna újabb reklámot. Szinte biztos, hogy a november 17-én érkező Az Igazság Ligájából mutatnak új anyagokat a közönségnek. A WonderCon magyar idő szerint április 1-én szombaton 14:30-kor kezdődik, így érdemes lesz velünk tartani akkor is.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Az Acélember 2. és amit Amy Adams tud a folytatásról

Czanik Gergely

James Gunn írhatja és rendezheti a Suicide Squad 2. részt

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Lego Batman – A film

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább