Rey igazi családjára is fény derül Az utolsó Jedik-ben?

Újabb apró részleteket kaptunk Daisy Ridley jóvoltából a közelgő Star Wars epizódról.

Újabb apró részleteket kaptunk Daisy Ridley jóvoltából a közelgő Star Wars epizódról.

Ki is lehet Rey családja? Többféle alternatíva is van, sőt akár több lehetséges verzió is felmerülhet a két és fél órás játékidő alatt, de az biztos, hogy választ fogunk kapni arra, hogy mi történt Rey családjával. Ezt az őt alakító Daisy Ridley erősítette meg.

Egyelőre szinte semmit sem tudunk a hátteréről, így minden információ vagy annak hiánya értékes lehet. Mivel maga a “szülő” szó egyszer sem hangzott el a színésznő (és senki más) szájából (sem), ez a szokásos őrültebbnél is őrültebb rajongói teóriákhoz vezetett. Nem tudni, hogy valamilyen formán fog-e kapcsolódni a Skywalker vérvonalhoz, de ahogy Ridley a Vouge-nak adott interjújából is kiderül, hamarosan többet fogunk majd tudni:

Az utolsó Jedik sokkal inkább a kapcsolatokra helyezi a hangsúlyt, mintsem a nagy kalandra, ez tulajdonképpen egy széles és táguló világban játszódó családi dráma.

Azt ugyan nem állítja, hogy Luke Skywalker lenne az apja (ez mondjuk nem is valószínű), de kijelenti hogy egy családi dráma áll a film középpontjában, így pedig valamilyen formában szinte biztos, hogy kapcsolódik majd Rey a Skywalker családhoz. Vannak akik szerint egy korábbi, könyvekből vagy valamelyik előzményből ismert az erőre fogékony szereplő reinkarnációja lesz, de további információkkal sajnos (érthető okokból) nem szolgálhat.

A múlt héten érkezett, egyesek szerint eléggé spoiler gyanús trailer sok gondolkodni valót és adalékot ad számunkra akár ezzel a témával kapcsolatban is. Rey ugyanis ugyanazt a nyers, vad erőt birtokolja mint amit Kylo Ren, azaz ő is könnyen a sötét oldalon köthet ki. Vannak akik az előzetes alapján úgy vélik, hogy Luke az Első Rendnek dolgozik, de könnyen lehet hogy ez csak a Lucasfilm és a Disney által szándékosan félrevezetőre sikerült képsorokból következik. Ridley a családi kapcsolódásra vonatkozó új információt nem, de az előző részben Luke Skywalker-től kapott fénykardjával kapcsolatos néhány érdekességet azért még megosztott:

Igazán nehezek. Három, négy, öt kilósak lehetnek? És a súly nagyon egyenlőtlenül van elosztva bennük. Csinálsz nyolc ütést az egyik irányba, nyolcat a másikban, nyolcat fel és nyolcat le. Tiszta fénykard iskola.

A Star Wars: Az utolsó Jedik 2017 december 14-én érkezik a magyar mozikba.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Decemberben érkezik a Jurassic World: Bukott birodalom előzetese

Next Article

KRITIKA: Hóember

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!