Decemberben érkezik a Jurassic World: Bukott birodalom előzetese

A legfrissebb hírek szerint a Star Wars: Az utolsó Jedik előtt mutatják be a Jurassic World: Bukott birodalom első trailerét.

A legfrissebb hírek szerint a Star Wars: Az utolsó Jedik előtt mutatják be a Jurassic World: Bukott birodalom első trailerét.

Sokan beleélték magukat, hogy Hálaadás napján, azaz november hónap negyedik csütörtökjén érkezik az első előzetes a Jurassic World-folytatásához, azonban a legújabb hírek szerint ennél egy picit többet kell várnunk, hiszen csak a decemberi Az utolsó Jedik bemutatója előtt kapjuk meg a Bukott birodalom videóját.

A hír egy rajongói oldaltól származik, akik múlt héten ott voltak a londoni kiállításon, és akik elsőként mutatták meg nekünk a film vadonatúj poszterét. Ők most azt állítják, hogy a Universal Pictures J.A. Bayona-féle Jurassic World: Bukott birodalom előzetesét december 13-án fogja bemutatni a közönségnek.

Nyilvánvaló, hogy a fenti dátum változhat, hiszen nem hivatalos forrástól származik, de a stúdió oldaláról nézve logikus lépésnek tűnik, hogy egy nagy blockbuster előtt mutassák be nekünk 2018-as év egyik legnagyobb mozifilmjét.

A Jurassic World: Bukott birodalom hazai bemutatója 2018. június 22-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Az X-Men: Dark Phoenix munkáival is végeztek

Next Article

Rey igazi családjára is fény derül Az utolsó Jedik-ben?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!