Főoldal Sorozatok Milyen hosszúak Az akolitus epizódjai, és hány évadosra tervezik?
Sorozatok

Milyen hosszúak Az akolitus epizódjai, és hány évadosra tervezik?

Az akolitus készítőjét faggatták a sorozatról.

226
Az akolitus
Forrás: Star Wars

A hét elején mutatták be Az akolitus című új Star Wars-sorozat előzetesét, amely most először a Sith-eket állítja középpontba. A trailer után Leslye Headland, a sorozat showrunnerje elmondta, hogy hány évadosra tervezik a szériát, illetve hogy az egyes epizódok milyen hosszúak lesznek.

Bár az előzetes megosztotta a rajongókat, azonban a többség kíváncsi arra, hogy hova vezet majd ez A Köztársaság Fénykora. A Collider a többek között arra szeretett volna választ kapni, hogy a 8 részesre tervezett első évadból hány percet láttunk az előzetesben. “Nagyon sok epizódból” – erősítette meg. “Nem az egész sorozatból, de azt mondanám, hogy 4-5 epizódból”.

Majd kitértek arra is, hogy milyen hosszúak lesznek az egyes epizódok.

Körülbelül 30 percesek. Azt mondanám, hogy valamelyik egy kicsit hosszabb, például a finálé, az azt hiszem 40 perces. De vannak olyanok is, amelyek alig érik el a 30 percet. Átlagosan azt mondanám, hogy valahol 30-35 [perc] közzé tenném a játékidőt.

Leslye Headland

Általánosságban elmondhatjuk, hogy sokan csalódtak a korábbi élőszereplős sorozatokban, ugyanis a megszokott 45-60 perces epizódok helyett a Lucasfilm sorozatai rövidebbek lettek, többnyire félórások voltak a részek, cserébe viszont több részből állt egy évad. Ezt a mintát követi majd a nyáron érkező Az akolitus is.

A showrunner kiemelte tovább az interjúban, hogy a sorozatára ne úgy tekintünk majd, mint egy többórás játékfilmre, hanem heti epizódokban gondolkodjunk, és nem utolsó sorban reményét fejezte ki, hogy több évadon keresztül mesélhetik ezt a történetet.

The Acolyte
Forrás: Star Wars
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...