Főoldal Filmek Rachel Morrison ütemezési gondok miatt nem tudja vállalni a Fekete Párduc 2. fényképezését
Filmek

Rachel Morrison ütemezési gondok miatt nem tudja vállalni a Fekete Párduc 2. fényképezését

Operatőr nélkül maradt a Fekete Párduc 2.

698
Fekete Párduc

A Fekete Párduc napjaink nagy témáit boncolgatta, köztük mélyen érintette a politikát is, amire eddig nem volt példa a Marvel Moziverzumban, vagy legalábbis nem ilyen mértékben. A filmet az Akadémia is joggal és megérdemelten nevezte a legjobb film kategóriában, hiszen a Marvel Studios egyik legszebb képi világa tárult a rajongók elé. A folytatással kapcsolatban azonban rossz híreket kapott Ryan Coogler rendező, ugyanis a Fekete Párduc 2. részt nem tudja vállalni Rachel Morrison operatőr, aki egy interjúban erősítette meg, hogy egyszerűen képtelen visszatérni a folytatásra.

Ryan Coogler még A megálló című filmen dolgozott együtt az operatőrrel, akivel később a Fekete Párducon ismét együtt dolgozhatott, s a terv az volt, hogy a direktor mellett ő is visszatér a folytatásra. A The Playlist készített interjút az operatőrrel, aki rendezőként debütál a Flint Strong élén, ám a produkció ütközik a Marvellel.

Megkértek, hogy leszállítsam az első filmem és azután néhány hónappal később rávetem magam a Fekete Párduc 2.-re. Most azonban lehet, hogy néhány probléma adódott ezzel az átfedéssel.

Ha visszamentünk volna szeptemberben, azt hiszem, hogy meg tudtuk volna csinálni, de most ebben az időben az igazság az, hogy mindenki rádöbbent, hogy januárban térek vissza a filmemhez, és valószínűleg képtelen leszek megcsinálni a Párducot, ami szörnyű számomra. Ha nem tudunk visszamenni januárban és a jövő év őszére toljuk a forgatást, akkor talán nem leszek képes megcsinálni a Párducot.

Az interjúból az is kiderült, hogy a Fekete Párduc 2. forgatását a jövő év őszére ütemezte a stúdió. A rendező egy évvel korábban annyit elárult a filmről, hogy már körvonalazódott, mit látunk a filmben, de még nem dolgozik a forgatókönyvön. A filmben pletykák szerint Doctor Doom lehet a főellenség, de már Namor (a Torpedó) neve is többször feltűnt.

A Fekete Párduc 2. részt a tervek szerint 2022. május 22-én mutatják be a mozikban.

Fekete Párduc
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események