Wide Screen
Image default
Filmek

A Fekete Párduc a legjobb film díjára hajt a Oscar-gálán

Chadwick Boseman megerősítette, hogy a Fekete Párduc képregényfilm a legjobb film díját szeretné bezsebelni a 2019-es Oscar-díj átadón.

Chadwick Boseman megerősítette, hogy a Fekete Párduc képregényfilm a legjobb film díját szeretné bezsebelni a 2019-es Oscar-díj átadón.

A The Hollywood Reporter készített interjút a film főszereplőjével, Chadwick Boseman-nel, aki a beszélgetés alatt elárulta, hogy amennyiben nevezik a Fekete Párducot, akkor az a legjobb filmért járó díjra fog menni. Az interjúban rákérdeztek arra is, hogy a Marvel készül-e valamiféle kampánnyal a filmért, vagy hogyan képzelik el a jövő márciusban zajló ünnepséget.

Nem tudjuk, hogy mi ez az új kategória, szóval azt sem tudom, hogy boldog legyek ettől avagy sem. Amit mondhatok az az, hogy nem lesz kampány a legnépszerűbb film díjáért. Ha bármilyen kampány lesz, akkor az a legjobb filmért járó díj lesz, és ez minden.

Az egész eseményt maga az Akadémia váltotta ki az elmúlt napokban, amikor bejelentettek egy új kategóriát a következő díjátadó ünnepségre, mégpedig a legjobb közönségfilm kategóriát. Sokan egyből azzal vádolták az Akadémiát, hogy ezt a külön kategóriát pusztán a Fekete Párduc miatt hozták létre, de úgy tűnik, hogy a Marvelnél nem eszik olyan forrón a kását. Kevin Feige producer korábban megerősítette, hogy nem élnek a legjobb közönségfilm kategóriával, ha díjat szeretnének bezsebelni, akkor bizony ők a legjobb filmért járó díjra mennek jövőre. A marketingkampány reklámarcát már meg is találták Cynhia Swartzon személyében, jó kérdés tehát, hogy mennyire eresztik el a kampányt az Oscar szezonban, mert ha a legjobb filmért járó díj kell, akkor mindent be kell vetni. Az Egyesült Államokban hatalmas népszerűségnek örvend a Fekete Párduc, sorra dönti meg a rekordokat, így érthető a stáb magabiztossága.

Még több a témában...

A The Falcon and the Winter Soldier, a Loki és a Sólyomszem Disney+ sorozatok filmezése Atlantában folytatódik

Kévés Bence Mihály

BÉTATESZT: Ilyennek láttuk a Marvel’s Avengers bétáját

Szarka Roland

Rachel Morrison ütemezési gondok miatt nem tudja vállalni a Fekete Párduc 2. fényképezését

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat