Wide Screen
Image default
Filmek

Pletykák szerint nem akármilyen ellenfelet kaphat Fekete Párduc a folytatásban

Még korai lenne bármit is leszűrni a Fekete Párduc 2. részéről, hiszen csak nyáron jelentették be, a premier pedig nagyon távoli.

Még korai lenne bármit is leszűrni a Fekete Párduc 2. részéről, hiszen csak nyáron jelentették be, a premier pedig nagyon távoli.

A legfrissebb pletykák szerint T’Challa herceg a Marvel képregények legnagyobb kultuszával bíró gonosztevőjével, Doctor Doom-mal kerül majd összetűzésbe a folytatásban. Természetesen még korai lenne kőbe vésni a dolgot, tartsuk kezünk ügyében a sótartót, hiszen csak augusztus végén a D23 Expón jelentették be a folytatást, és már rengeteg spekuláció látott napvilágot azzal kapcsolatban.

Korábban Namort nevezték meg, mint T’Challa legfőbb kihívóját, miután rejtett utalást hallhattunk rá a Végjátékban, ennek ellenére Charles Murphy állítása szerint a Marvel Studios azon dolgozik most, hogy a Fekete Párduc 2. vezesse fel Doctor Doomot a Marvel Moziverzumban, miután a Fox felvásárlással számos eddig elérhetetlen karaktert visszakaptak. Murphy saját oldalán így ír erről:

Victor Von Doom elkezdi kiterjeszteni saját birodalmát, meghódítja Afrika számos részét, de végül összetűzésbe került Vakandával és Fekete Párduccal.

Nem tudni, hogy mennyi alapja van ennek, hiszen Ryan Coogler rendező a közelmúltban úgy fogalmazott, hogy a történet még csak most kezd körvonalazódni, de nyilván ez még nem jelenti azt, hogy a sztori főszálát ne jelölték volna ki. Ráadásul a képregényekben T’Challa és Doctor Doom több alkalommal is összetűzésbe került egymással, a legemlékezetesebbre pedig a 2010-ben megjelent Doomwar című számban került sor, vagyis ha ezt vesszük alapul, akkor nem alaptalan az ötlet, hogy a filmvásznon is összeeresszék egymást.

A Fekete Párduc 2. bemutatóját 2022. május 6-ára tűzték ki.

Doctor Doom

Még több a témában...

Dafne Keen teljesen biztos benne, hogy X-23 szerepében visszatér a Marvel Moziverzum berkein belül

Kévés Bence Mihály

Giancarlo Esposito véleménye szerint karrierje következő lépcsőfoka egy Marvel Studios felkérés lehet

Kévés Bence Mihály

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat