Fekete Párduc 2.

Ryan Coogler előtt most kezdett körvonalazódni a Fekete Párduc 2. sztorija

Nyáron bejelentették a Fekete Párduc 2. részt, de Bob Iger elmondása szerint még korai lenne a film történetéről beszélni.

Nyáron bejelentették a Fekete Párduc 2. részt, de Bob Iger elmondása szerint még korai lenne a film történetéről beszélni.

Még augusztus végén a D23 Expón jelentették be a nagysikerű Fekete Párduc második részét. A rendezői teendőket ezúttal is Ryan Coogler kapta, a film bemutatóját pedig 2022. május 6-ára tűzte ki a Marvel Studios. Sokakat nem véletlen tölt el izgalom, ha a folytatásra gondolnak, hiszen az első rész bevétele az 1 milliárd dollárt is meghaladta, sőt, még az Akadémia a Legjobb film kategóriában is jelölte a filmet, és talán az sem véletlen, hogy egy májusi bemutatót választott a filmnek, hiszen korábban akkortájt mutatták be a Bosszúállók-filmeket is, így sokan arra gondolnak, hogy a Fekete Párduc 2. valami új kezdetét jelenti majd. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Ennek dacára még korai lenne bármit is kijelenteni a második részről, bár a rajongók úgy gondolják, hogy a Bosszúállók: Végjáték egyik jelenetében mikor Okoye (Danai Gurira) egy víz alatti robbanásról jelent Afrika partjaihoz közel, ami közvetlen utalás lehet az ókori királyság uralkodójára, Namor-ra.

Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója is elmondta, hogy még nagyon korai lenne bármit is kijelenteni a Fekete Párduc 2.-ről:

[Ryan Coogler] éppen hogy elkezdtem vázlat szintjén kidolgozni a történetet.

Martin Freeman már megerősítette visszatérését Everett Ross visszatérését, akit legutóbb éppen Vakandában láttunk az első részben. Korábban a színész is elmondta, hogy Cooglernek rengeteg ideje lesz a forgatókönyv megírására, hiszen szerinte csak 2021-ben kezdik a forgatást.

Ryan Coogler

Total
1
Shares
Previous Article
Rey Star Wars

A Star Wars: Skywalker kora írója megerősítette, hogy választ kapunk Rey szüleire a filmből

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

Már magyarul is megnézhető a Star Wars: Skywalker kora legújabb előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!