Wide Screen
Filmek

Martin Freeman megerősítette, hogy visszatér a Fekete Párduc 2. részében

A Marvel Studios és Ryan Coogler rendező egy ideje már bejelentette a Fekete Párduc 2. részét, amiben Martin Freeman elfeledett karaktere is visszatér.

A Collider munkatársa az Ode To Joy kapcsán beszélgetett Martin Freeman színésszel, aki az interjú során megerősítette, hogy T’Challa herceg segítségére lesz, ugyanis Everett Ross CIA ügynök is szerepet kap Ryan Coogler rendező folytatásában.

Amennyire tudom, visszatérek. Tudomásom szerint szerepelni fogok egy másik Fekete Párduc részben. Ez az én álláspontom most, de nem tudom, hogy ez mikor fog megtörténni.

Eddig amit tudunk a második részről, hogy Ryan Coogler visszatér a rendezői székbe, a főszerepet pedig továbbra is Chadwick Boseman kapja, ám a kémia annyira jól működött Martin Freeman, Danai Gurira és Leitita Wright trió között, hogy nagy valószínűséggel valamennyien ott lesznek a második részben. Az utóbbi időben már pletykákat is olvashattunk a folytatás gonoszára, amit a rajongók úgy vélnek, hogy Namor lesz, akire utalást a Bosszúállók: Végjátékban is kaptunk – legalábbis úgy gondoljuk.

Pár héttel korábban Kevin Feige a San Diego-i Comic-Conon ugyan bejelentette a Marvel Moziverzum 4. fázisát, az azonban még nem tartalmazta a Fekete Párduc második részét. Ez azonban még nem jelent rosszat, hiszen a Marvel Studios menet közben már az 5. fázis tervét is összerakta, csak azt később szeretnék nyilvánosságra hozni, ennek ellenére valaki kiszivárogtatott egy ütemtervet, mely szerint Marvel Kapitány mellett T’Challa is az 5. fázisban térnek vissza. Ha igazat állít az informátor, akkor a Fekete Párduc 2. bemutatója 2022. február 18-án lesz.

Martin Freeman

Még több a témában...

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

Kévés Bence Mihály

Mark Ruffalo szerint Kevin Feige diverzitás miatt majdnem otthagyta az egészet, miközben a Bosszúállókat készítették

Kévés Bence Mihály

Tom Holland már mindent tud a Pókember harmadik részéről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon