Fekete Párduc

Ryan Coogler irányítása alatt érkezik a Fekete Párduc 2

A Marvel Studios nemsokkal korábban jelentette be, hogy Ryan Coogler írja és rendezi a Fekete Párduc második részét.

A Marvel Studios nemsokkal korábban jelentette be, hogy Ryan Coogler írja és rendezi a Fekete Párduc második részét.

Azután, hogy a Fekete Párduc sorra döntötte meg a rekordokat, és a Marvel Studios egyik legtöbb bevételét hozta, kissé sem meglepő, hogy folytatást kap a szuperhős, amit az első rész rendezője, Ryan Coogler készít.

A The Hollywood Reporter késő este megerősítette, hogy a Marvel Studios csendben megegyezett Ryan Coogler rendezővel, hogy visszatérjen várva várt folytatás élén. A stúdió szeretné, ha a munka már jövő év elején elkezdődne a forgatókönyvírással, amit természetesen szintén a rendezőre bíznak. Ha minden a tervek szerint halad, akkor akár már 2020-ban foroghat a Fekete Párduc 2. A hírek szerint a stúdió már tavasszal megkereste a direktort egy új szerződéssel, azonban Coogler akkor még egy kis pihenőt kért, nem szeretett volna azonnal belevágni a folytatásba, most azonban végre igent mondott.

Hivatalosan még nem tűzték ki a premierdátumot filmnek, de valószínűsíthető, hogy 2021 februárjában kerül a mozikba, hiszen a Disney egy bemutatót már lefoglalt 2021. február 12-ére. Persze ez még változhat, hiszen 2020 és 2022 között összesen 9 időpontot foglalt le a mikiegeres cég, így bármikor bemutathatják T’Challa király történetének folytatását.

Coogler jelenleg Michael B. Jordan kedvenc színészével dolgozik együtt a Wrong Answer című projekten, ahol a színész egy atlantai matematikai tanárt fog ezúttal alakítani a filmvásznon. De Coogler vezető produceri feladatokat lát el a Creed második résznél is, aminek első részét még ő rendezte, azonban a Marvel miatt kénytelen volt átengedni a terepet másnak, illetve a Space Jam – Zűr az űrben című folytatásánál is producerkedik, ahol LeBron James lesz a főszerepben.

Total
1
Shares
Previous Article

Brie Larson tagadta, hogy 7 filmre írt volna alá Marvelnél

Next Article

Megosztották az első képet a Hobbs & Shaw spin-off főgonoszáról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!