Pókember

Peter Parker le sem szállt az iskolabuszról a Végtelen háborúban?

Egy Bosszúállók: Végjáték teória szerint Peter Parker le sem szállt az iskolabuszról, ami a Pókember: Idegenben osztálykirándulására tartott.

Egy Bosszúállók: Végjáték teória szerint Peter Parker le sem szállt az iskolabuszról, ami a Pókember: Idegenben osztálykirándulására tartott.

Mi van akkor, ha Peter Parker soha nem szállt le a buszról a Bosszúállók: Végtelen háborúban? Ez az egyik új Bosszúállók: Végjáték rajongói teória, ami azt állítja, hogy Pókember végig az iskolabuszon maradt, s Thanos soha nem támadta meg a Földet. Mindezt a héten megjelent Pókember: Idegenben első előzetese után kaptak fel, amiről a Marvel Studios és Sony Pictures megerősítette, hogy a két Bosszúállók-film után játszódik, azonban az előzetesben nyoma sincs a Megtizedelésnek. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A legújabb teória alapját Kevin Feige egy korábbi nyilatkozata szolgáltatta, miszerint a Pókember: Idegenben néhány perccel a Bosszúállók: Végjáték után játszódik. A legfőbb probléma ezzel csak az, hogy az Idegenben trailerében nyomát sem látjuk Thanos csettintésének, illetve Pókember is a korábbi jelmezét használja ellenben a Bosszúállók: Végtelen háborúban használt nanotechnológiával felszerelt szerkóval. Mi oka lett volna kidobni a sokkal fejlettebb ruhát?

Ha Thanos nem küldte volna a Fekete Rendet a Földre, akkor az iskolabusz a diákokat, köztük Peter Parkert a Museum of Modern Arthoz szállította volna. Hát ez lenne az az esemény, amiről a Marvel Studios elnöke korábban beszélt, hogy a film néhány perccel a Végjáték után játszódik? Olvastunk már időutazásról, Kvantumvilágról és alternatív univerzumokról Doctor Strange időhurkában, de senki sem tudja, hogy mi fog történni a folytatásban. A Bosszúállók: Végjáték előzetesében mindenki letört volt, mint a bilifüle, ezzel szemben a Pókember: Idegenben mintha mi sem történt volna, ami élesen ellent mond egymásnak. Szóval valóban egy másik alternatív világban lennénk, amiben meg sem történtek az események, Thanos nem irtotta ki a fél univerzumot?

Április 25-én választ kapunk a feltett kérdésekre, akkor mutatják be itthon a Bosszúállók: Végjátékot, amit július 4-én a Pókember: Idegenben folytatás követ.

Pókember: Idegenben

Total
7
Shares
Previous Article
Batman

A The Batman nagyon sok gonosszal jöhet 2021 elején

Next Article

Tempus Vitae Quis Rutrum Vel Ut Eget Eu Pulvinar Blandit

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!