Wide Screen
Image default
Filmek

Peter Parker le sem szállt az iskolabuszról a Végtelen háborúban?

Egy Bosszúállók: Végjáték teória szerint Peter Parker le sem szállt az iskolabuszról, ami a Pókember: Idegenben osztálykirándulására tartott.

Egy Bosszúállók: Végjáték teória szerint Peter Parker le sem szállt az iskolabuszról, ami a Pókember: Idegenben osztálykirándulására tartott.

Mi van akkor, ha Peter Parker soha nem szállt le a buszról a Bosszúállók: Végtelen háborúban? Ez az egyik új Bosszúállók: Végjáték rajongói teória, ami azt állítja, hogy Pókember végig az iskolabuszon maradt, s Thanos soha nem támadta meg a Földet. Mindezt a héten megjelent Pókember: Idegenben első előzetese után kaptak fel, amiről a Marvel Studios és Sony Pictures megerősítette, hogy a két Bosszúállók-film után játszódik, azonban az előzetesben nyoma sincs a Megtizedelésnek.

A legújabb teória alapját Kevin Feige egy korábbi nyilatkozata szolgáltatta, miszerint a Pókember: Idegenben néhány perccel a Bosszúállók: Végjáték után játszódik. A legfőbb probléma ezzel csak az, hogy az Idegenben trailerében nyomát sem látjuk Thanos csettintésének, illetve Pókember is a korábbi jelmezét használja ellenben a Bosszúállók: Végtelen háborúban használt nanotechnológiával felszerelt szerkóval. Mi oka lett volna kidobni a sokkal fejlettebb ruhát?

Ha Thanos nem küldte volna a Fekete Rendet a Földre, akkor az iskolabusz a diákokat, köztük Peter Parkert a Museum of Modern Arthoz szállította volna. Hát ez lenne az az esemény, amiről a Marvel Studios elnöke korábban beszélt, hogy a film néhány perccel a Végjáték után játszódik? Olvastunk már időutazásról, Kvantumvilágról és alternatív univerzumokról Doctor Strange időhurkában, de senki sem tudja, hogy mi fog történni a folytatásban. A Bosszúállók: Végjáték előzetesében mindenki letört volt, mint a bilifüle, ezzel szemben a Pókember: Idegenben mintha mi sem történt volna, ami élesen ellent mond egymásnak. Szóval valóban egy másik alternatív világban lennénk, amiben meg sem történtek az események, Thanos nem irtotta ki a fél univerzumot?

Április 25-én választ kapunk a feltett kérdésekre, akkor mutatják be itthon a Bosszúállók: Végjátékot, amit július 4-én a Pókember: Idegenben folytatás követ.

Pókember: Idegenben

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Kévés Bence Mihály

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat