Wide Screen
Image default
Filmek

Újabb bizonyíték a Bosszúállók 4. időutazására

A világsajtó egy ideje már cikkezik arról, hogy a Bosszúállók 4. az időutazásról is szól majd, de eddig a Marvel Studios ezt nem erősítette meg.

MCU Cosmics összegezte az elmúlt hetekben megjelent pletykákat, amely talán egyszer és mindenkorra tisztázza azt a tényt, hogy akkor lesz időutazás a Bosszúállók 4. részben vagy sem. Az elmúlt hetekben több forgatási kép is kiszivárgott, köztük láttuk Lokit (Tom Hiddleston), Amerika kapitányt (Chris Evans) a régi bosszúállós szerkójában és persze szakáll nélkül, Vasember (Robert Downey Jr.) is feltűnt civilben New Yorkban, Hulkot egy teljesen új szerkóban, de még Brie Larson személyében Marvel kapitányt is, aki igen fontos szerepet kap a folytatásban. Ezek a képek mind azt bizonyítják, hogy nem véletlen látjuk a hősöket régi szerelésben és régi külsőben, merthogy a negyedik részben úgy szeretnék helyrehozni Thanos csettintését, hogy visszamennek a múltba, s átírják a jövőt.

A forgatási képeken Scarlett Johanson színésznőt ismét hosszú vörös hajjal láttuk, ellenben a Végtelen háborúban látott rövid szőke hajával, ami azt erősíti, hogy az idő egy korábbi szakaszába ugrunk vissza. Még nem hallottunk olyanról, hogy valakinek, aki ember, egyik részről a másikra ilyen gyorsan nőtt volna a haja. Egy másik érdekes adalék, hogy Tony Stark ugyanazt a páncélt viseli majd, mint amit a Végtelen háborúban. Sokan feltehetik a kérdést, hogy ebben mi olyan fura. Nos, Starkról köztudott, hogy amikor feltűnt egy filmben, mindig új páncélt viselt, valamit mindig újított a szuperruhán. Az oldal úgy gondolja, hogy Stark a Pókember (Tom Holland) halála után teljesen megtört, s már nem volt érdeke, hogy megújítsa a Vasember-páncélt, helyette inkább a használt ruhában tér vissza a folytatásban. Hadigép ezzel szemben teljesen új páncéllal tér majd vissza, ami talán annak tükrében következik be, hogy Stark már nem kíván többé Vasember lenni, s a kormány dollármilliókat öl Hadigép páncéljának fejlesztésébe.

Végezetül ott van Hulk, akit a kiszivárgott rajzokon még intelligensebbnek tüntették fel, pedig már a Thor: Ragnarökben is a karakterhez képest meglehetősen okos volt a zöld Bosszúálló, viszont a Bosszúállók 3.-ban nem akarta felfedni magát. Hosszú utat járt be a karakter, ez a nagy karakterfejlődés pedig újabb bizonyíték lehet arra nézve, hogy a időutazás lesz a folytatásban.

A Bosszúállók 4. (a Végjáték alcímet kapó projekt) bemutatója 2019. május 3-án lesz.

Még több a témában...

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

Kévés Bence Mihály

Mark Ruffalo szerint Kevin Feige diverzitás miatt majdnem otthagyta az egészet, miközben a Bosszúállókat készítették

Kévés Bence Mihály

Tom Holland már mindent tud a Pókember harmadik részéről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon