Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Több koncepciós rajz is megjelent a Bosszúállók 4.-hez

Amerika kapitány, Thanos, Hangya és még sorolhatnánk a hősöket, akiket felfedezhetünk a most kiszivárgott Bosszúállók 4. képeken.

A Föld legnagyobb hősei nem adják fel a Thanos-szal vívott harcot, és a Végtelen háború eseményei után visszatérnek – a megmaradt Bosszúállók -, hogy legyőzzék az Őrült Titánt. Korábban kaptunk promóciós képet Thanosról és a csettintés után életben maradt hősökről, de a most megjelent képeken még közelebbi pillantást vehetünk a csapatra. Amerika kapitányt ismét szakáll nélkül látjuk egy újratervezett harci szerelésben, Thanos a múltkori fegyvere után új páncélt kapott, Fekete Özvegyet újra fekete hajjal, Hulk a korábban látott páncélt viseli, Hangya is beállt a csapatba, de Marvel kapitány is feltűnik Sólyomszemmel együtt.

Úgy tűnik, hogy a Marvel nem szeretné elárulni, hogy mi lett az elesett karakterekkel, mert a fent bemutatott képek egyikén sem szerepelnek azok, akik elporladtak Thanos csettintése után. Azt tudjuk, hogy bizonyos karakterek mégis visszatérnek a halálból, hiszen a Pókembernek bejelentették a Far From Home alcímet viselő második részét, Doctor Strange folytatást éppen ma erősítette meg Kevin Feige főnök, de A galaxis őrzői vol. 3. is készülőben van, melyben Űrlordnak (Chris Pratt) szerepet szánnak. Kíváncsian várjuk, hogy a Bosszúállók mit agyalnak ki a negyedik részben, hogyan győzik le Thanost és hozzák vissza barátaikat a halálból – egy tippünk azért akad.

A Bosszúállók 4. bemutatója 2019. május 3-án lesz.

Még több a témában...

James Gunn megerősítette, hogy mikor érkezik A galaxis őrzői vol. 3.

Kévés Bence Mihály

Február 28-án érkezik az új A galaxis őrzői vol. 2. előzetes

Kévés Bence Mihály

Már megint eltolták az X-Men: Sötét Főnix bemutatóját

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább