Tom Holland bejelentette a Pókember: Hazatérés folytatás címét

Tom Holland már megint nem vigyázott a szájára, és kikotyogta, hogy milyen néven érkezik a Pókember: Hazatérés második része.

Tom Holland már megint nem vigyázott a szájára, és kikotyogta, hogy milyen néven érkezik a Pókember: Hazatérés második része.

A színész nem képes lakatot tartani a száját, többször elszólta már magát, de most úgy tűnik, hogy szándékosan árulta el a Pókember: Hazatérés folytatás címét. Holland az Ace Comic-Conon járt, melynek szünetében egy videót posztolt Instagram-oldalára, melyben arról beszélt, hogy megkapta a forgatókönyvet, de nem tud sokat a második részről, merthogy még alig olvasott bele a film forgatókönyvébe. És ahogy elújságolta a nagy hírt a rajongóknak, közben tabletjén megmutatta nekünk az első oldalt a szkriptből, amin a film hivatalos címe olvasható: Spider-Man: Far From Home.

Sorry for no announcements, but I love you guys ♥️

(@tomholland2013) által megosztott bejegyzés,

A Far From Home alcímet kapott film forgatása hamarosan kezdődik, előbb Londonban rögzítenek pár jelenetet, de számos más európai országban, köztük Berlinben is feltűnik majd a falmászó. Kevin Feige a Marvel Studios elnöke korábban elmondta, hogy a második rész egy igazi világ körüli utazás lesz, amire a filmcím is utal. A Spider-Man: Far From Home amerikai bemutatója 2019. július 6-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: Örökség

Next Article

2020 körül kerülhet a mozikba a Flashpoint

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!