Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Tom Holland bejelentette a Pókember: Hazatérés folytatás címét

Tom Holland már megint nem vigyázott a szájára, és kikotyogta, hogy milyen néven érkezik a Pókember: Hazatérés második része.

A színész nem képes lakatot tartani a száját, többször elszólta már magát, de most úgy tűnik, hogy szándékosan árulta el a Pókember: Hazatérés folytatás címét. Holland az Ace Comic-Conon járt, melynek szünetében egy videót posztolt Instagram-oldalára, melyben arról beszélt, hogy megkapta a forgatókönyvet, de nem tud sokat a második részről, merthogy még alig olvasott bele a film forgatókönyvébe. És ahogy elújságolta a nagy hírt a rajongóknak, közben tabletjén megmutatta nekünk az első oldalt a szkriptből, amin a film hivatalos címe olvasható: Spider-Man: Far From Home.

Sorry for no announcements, but I love you guys ♥️

(@tomholland2013) által megosztott bejegyzés,

A Far From Home alcímet kapott film forgatása hamarosan kezdődik, előbb Londonban rögzítenek pár jelenetet, de számos más európai országban, köztük Berlinben is feltűnik majd a falmászó. Kevin Feige a Marvel Studios elnöke korábban elmondta, hogy a második rész egy igazi világ körüli utazás lesz, amire a filmcím is utal. A Spider-Man: Far From Home amerikai bemutatója 2019. július 6-án lesz.

Még több a témában...

A Marvel elhozta a polgárháborút az új Amerika kapitány képregényben

Néhány részlet napvilágot látott a Thor: Ragnarökből

Kévés Bence Mihály

A Pókember: Idegenben forgatásán egy új Pók-jelmezt szúrtak ki

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább